Granada Club de Fútbol
Hemmalaget har kommer till den här matchen med en stor insats då de i den sista omgången av ligan fortfarande spelar för att säkra kontraktet för nästa år. Granada har haft en uppåtgående trend och vunnit de tre senaste omgångarna och en endast släppt in ett mål på dessa matcher. Vid vinst mot Atlético är det klart, då blir det fortsatt spel i Prímera nästa säsong.
Vid kryss är de kvar om Eibar vinner men ryker om Almería vinner.

Truppen
Roberto, Oier; Nyom, Babin, Mainz, Carlos, Cala, Foulquier; Pérez, Iturra, Ibáñez, Piti, Rochina, Colunga, Machìs, Success; Riki, El-Arabi

Poteniell startelva
Roberto
Nyom - Babin - Mainz - Carlos
Pérez - Iturra
Ibáñez - Piti - Rochina
El-Arabi

Club Atlético de Madrid
Även Atlético har mycket att spela för, och behöver minst ett kryss för att hålla Valencia bakom sig om fladdermössen skulle vinna. Den poängen skulle i sådana fall garantera spel i Champions League nästa år, vilket alltid är viktigt. 
Då det räcker för Atlético att spela lika tror jag Simeone kommer gå in väldigt säkert i den här matchen, och är det någoting som Atleti är riktigt duktiga på så är det att spela av matcher. Målsnålt är mitt tips.Annars märks det att säsongen snart är över då ryktena om nyförvärv och försäljningar duggar ganska tätt dessa dagar, och Caminero har en viktig sommar framför sig då ett eventuellt transferförbud väntar, troligen från 2016. Alla lagdelar behövs förstärkas med mycket spets också, framförallt det centrala mittfältet.

Truppen
Moyá, Oblak; Godín, Siqueira, Ansaldi, Gámez, Juanfran, Miranda, Giménez; Mario, Tiago, Koke, Raúl García, Gabi, Saúl, Cani; Griezmann and Raúl Jiménez

Poteniell startelva
Oblak
Juanfran - Miranda - Godín - Siqueria
Saúl - Gabi - Tiago - Koke
García - Griezmann

Matchfakta
Var: Estadio Nuevo Los Cármenes
När: Lördagen den 23/5, klockan 18:30.
Tv: Matchen sänds både på TV12 och CMore Live och finns som stream på Tv4 Play om du har premium. Sen finns det gratis streams också, kolla bland annat på www.rojadirecta.me.