Levante ligger på tionde plats i ett ingenmansland men har fortfarande en teoretisk chans att ta en Europa League-plats men jag tror inte de har det som målsättning men där kan jag givetvis ha fel.

Levante har blandat och gett och på senare tid har de vunnit fler matcher på bortaplan än på hemmaplan. Om vi tittar på hemmaresultaten så har både Celta och Betis kommit till Ciutat de València och tagit tre poäng så det talar för att Athletic skulle kunna göra det också.

Laget från Valencia har David Navarro skadad annars är det ordinarie manskap Caparrós ställer på banan. Denna trupp har han tagit ut:
Keylor, Javi Jiménez, Héctor Rodas, Vyntra, Juanfran, Nikos, El Adoua, Pedro López, Nagore, Casadesús, El Zhar, Rubén, Xumetra, Sèrgio, Diop, Simao, Barral, Baba.

Athletic har haft svårt att bli av med Sevilla som är efterhängsna i kampen om fjärdeplatsen. Det sklijer endast tre poäng nu och laget måste börja vinna för att hålla dem borta. Athletic har endast en vinst på de fem senaste matcherna, men dock endast en förlust också. Senast mot Atlético hemma på San Mamés.

Spelet har inte stämt till hundra procent på senare tid och som vanligt har man svårt att skapa chanser och framför allt göra mål. Dessutom dras man en del skador på nyckelspelare i backlinjen. Kaptenen Gurpegi är skadad och Laporte är avstängd. Ekiza är också skadad vilket gör att Xabi Etxeita förmodligen får göra debut sen han kom tillbaka till Athletic från Elche i sommras.

Valverde har tagit ut följande trupp: Iraizoz, Toquero, Erik Morán, San José, Beñat, Iturraspe, De Marcos, Albizua, Iago Herrerín, Susaeta, Iraola, X.Etxeita, Mikel Rico, Muniain, Aduriz, Ander Herrera, Saborit, Balenziaga, Guillermo.

Viktiga poäng står på spel och en sån här match och det är nu det avgörs vilka som hänger på däruppe och vilka som blir inblandade i nedflyttningsstriden.

Aupa Athletic!