Vad betyder denna matchen för dig efter utvisningen på Camp Nou?.. Detta kan vara den viktigaste matchen du spelat med Atlético Madrid...
Den matchen du pratar om är det förflutna. Tack vare hårt arbete och ett fantastiskt jobb av hela laget kunde vi gå vidare och nu har vi ett ny känslofyllt dubbelmöte framför oss. Det är känslofyllt för fansen. Som Gabi sa finns det inget bättre sätt att fira 113 år med att spela semifinaler och göra det framför våra fans och vi njuter lika mycket som fansen. Det är vårt sätt att gå in i varje match, det finns inget innan eller efter, vi lever i nutid och gör vårt bästa. Alla vet lagets karaktärsdrag och att vi ger allt i varje match, något vi kommer få se imorgon.

Du har pratat flertalet gånger om "El Doblete" som ett spektakulärt år med en fantastisk stämning, är det vad du förväntar dig imorgon?
Vi vill skriva ny historia och vi är på väg att göra det. Vi har två svåra match framför oss som är väldigt svårt och vi möter en av de stora favoriterna till titeln. Vi vill skriva historia och förhoppningsvis kan vi nästa vecka säga att vi kommit lite närmare målet.

Du har vunnit många titlar, men detta kommer vara din första semifinal med ditt livs lag, hur viktigt är det för dig?
Jag känner mig väldigt lyckligt lottat att ha fått spela i stora lag och i det spanska landslaget, det har gett mig möjligheten att uppleva otroliga händelser och vinna stora titlar. Inget skulle dock kunnas jämföras med att vinna en titel med Atlético.

Du möter Lahm igen, har du några minnen från honom?
För mig är det EM-slutspelet ett väldigt bra minne men det är en bit av mitt förflutna. Det är viktigt att leva i nuet och tänka på matchen imorgon. Jag är stolt över att ha spelat mot stora spelare som Philipp Lahm som är en av de spelare som hållt en hög kvalité under en längre tid. Att få möta spelare på den höga nivå som finns i Bayern ger en väldigt mycket motivation.

Hur känns det att spela dessa matcher som en ikon för klubben?
Jag anser inte att jag är en ikon för klubben. Det som är ikonen för detta lag är klubbmärket, färgerna och värderingarna.