Ännu en viktig seger och ni slutar inte att kämpa...
Ja, detta var en viktig seger och vi vet att hemmamatcher är extra viktiga att vinna för utgången av säsongen och dagens resultat är väldigt bra. Vi gick in för att vinna matchen och det slutade bra. Det är viktigt att hålla intensiteten uppe och vi är inne i en bra period nu. Det gäller för oss att växa och bli bättre som lag.

Behövde Griezmann dessa två målen?
Självklart är det alltid viktigt för anfallarna att göra mål och Griezmann är en ganska komplett spelare som har nästan allt. Han har farten, bra avslut, "llegada" och han besitter en mycket bra kvalité. Förhoppnings fortsätter han att göra mål och glädja oss alla.

Har han sagt något om förtroendet och behovet att göra mål?
Nej han är väldigt lugn av sig. Alla i truppen är ganska positiva av sig och vi är en grupp som alltid ger allt och hjälper varandra. Griezmann vet vad som krävs och han vet vilken bra fotbollspelare han är. Han har varit i Spanien ett tag och vet hur allting går till.

Hur känns det för dig i laget?
Mycket bra. Det blir bara bättre för varje gång jag får förtroendet att hjälpa laget. När man är mer vad vid att spela så blir det automatiskt bättre. Jag växer varje dag som fotbollspelare men det finns mycket kvar att förbättra.

Vad tycker du att publiken skanderar "Campeones, Campeones" som är ett meddelande till LFP?
Detta är vår hemmaplan och fansen har all rätt att heja fram laget och de ljuger ju inte, vi är ju mästarna, även om jag kom hit detta året så är ju Atlético det. 

Vad tycker du om att ingen Atléticospelare fick pris på galan i måndags?
De som blev nominerade vet att även om de inte vann så är de väldigt bra fotbollspelare och de förtjänar väldigt många priser.

Dukic har sagt att Atlético är väldigt bra förberedda för att tävia mot Real Madrid och Barcelona denna säsong, hur ser du på det?
Vi förbereder inte oss för att kämpa mot något eller några lag. Vi kämpar för att vara i toppen och ta en match i taget. Vi får inte slappna av och nästa match är på tisdag mot Malmö FF, det är vår mentalitet.