Förutom att ni inte var tillräckligt effektiva framför mål, vad fattades mer för att vinna dagens match?
Med tanke på resultatet är allt man säger en ursäkt. Vi borde inte börjat den första halvleken så pass dåligt. Den andra halvleken var bra men vi borde spelat så under hela matchen.

Jag känner att vi gjorde allt vi kunde i den andra halvleken men det räckte inte.

Gabi sa att något har ändrats i laget. Tidigare var det väldigt svårt att göra mål på er, och nu är det nästan tvärt om...
Under de senaste matcherna har motståndarna skapat en del mot oss, men vi har även försvarat oss bra. Självklart måste vi förbättra oss för att det inte ska hända igen.

Vi kommer göra allt för att ta oss vidare, även om det ser väldigt svårt ut. Jag är den som tar på mig allt ansvar för vad laget gör.

Du har sagt det innan, hoppet är det sista som överger människan. Ni behöver behöver bara vinna mot Roma och Chelsea samtidigt som Qarabag slår Chelsea..
Vi tänker bara på nästa match som är mot Deportivo men när Champions kommer vi göra allt för att vinna mot Roma. Man får vad man förtjänar. Det gäller att vinna mot Roma, därefter får vi se om vi är kvar eller ute ur turneringen.

Skulle du säga att det är ett stort misslyckande om ni inte tar er vidare från gruppen?
Det är inget jag tänker på just nu.

Michel sa att detta är inte det Atlético som han kom ihåg efter sin tid i Spanien, vad har du att säga om det?
Jag respekterar alltid vad andra tränare och spelare har att säga.

Du har alltid sagt att det är viktigt för ett lag att ha en egen stil, har ni tappat er?
Nej. Under min tid i klubben har vi vunnit säkert 30 eller 40 matcher som denna. Idag ville bollen dock helt enkelt inte in. Tidigare när vi gjort mål och vunnit har alla pratat om att vi inte ger upp och om kämpaglad. Nu pratas det dock endast om det negativa.

Den enda skillnaden är att vid andra tillfällen har bollen gått in.