Det såg bra ut i supercupen, trodde du att det fanns skäl till att ändra truppen under säsongen då och hur tyckte du laget spelade idag?
Jag tyckte lag spelade bra, precis som jag ville. Det var en hård match men tillslut gjorde vi vad som krävdes för att få de tre poängen vilket är det viktigaste.

Vi hade hög rytm under matchen, speciellt i den andra halvleken när anfallsspelet blev lite bättre. I pausen pratade vi om att Raúl García och Mandzukic skulle befinna sig mer inne i boxen och ha tålamod. Vi lyckades behålla tålamodet och tillslut kom målet.

Tiago fick bytas ut mot Mario redan efter 52 minuters spel. Är det något allvarligt? Samtidigt kom Mario in och gjorde en bra match och fick även göra 2-0
Det ska inte vara någon fara med Tiago. Men det medicinska teamet får införmera er mer om det. Angående Marios mål så var det viktigt både för honom och för laget. När Mario kom in höll vi tempot uppe och kunde fortsätta det som vi strävade efter i den första halvleken.

För ett par dagar sedan var du inte allt för glad på träningen när du skrek på spelarna, tycker du att det gav resultat?
Jag tycker att vi spelade mycket bra. Även om vi i början av matchen hade chanser så kände vi att vi var tvungna att höja tempot för att kunna göra mål. Vi ville även anfalla mer på kanterna och det gjorde vi mer under den andra halvleken.

Vad har du att säga om Griezmanns insats om de minuterna han spelade?
Griezmann gav oss exakt vad vi behövde och var mycket bra. Han var mycket rörlig och höjde lagets intensitet. Vi hade inte den typen av spelare inne på planen i början av matchen vilket gjorde att han förändrade matchbilden ganska mycket. Kort efter att han äntrade planen såg man att målet skulle komma.

Har försvararna återhämtat sig efter matchen i Valencia?
Försvarslinjen var bra idag. Godín och Giménez stod för vars en bra insats och vi släppte inte till allt för mycket lägen. Tiago gjorde det även bra i defensiven likt Mario när han kom in

Simeone avslutade presskonferensen med att hälsa till sin mamma i Argentina då det idag är mors dag i det sydamerikanska landet.