Det var fyra omtalade diskussioner idag, tre offsidemål och en straff, vad har du att säga om situationerna?
Ni är bättre på att analysera och diskutera dessa situationer. Resultatet kommer inte att ändras och angående matchen så var den första halvleken jämn där båda lagen fick flera chanser att göra mål men lyckades inte utnyttja de. I den andra halvleken pushade vi på bättre och både kunde och borde vunnit matchen, men vi fick bara en poäng med oss.

Tror du att de tre matcherna som är kvar kan bli väldigt “långa” och “utdragna” då de är i slutet av säsongen, både fysiskt och psykiskt? 
Det blir alltid så för lag som har något att spela för i slutet av säsongen, kvittar om ska flyttas ner, spelar om ligaguldet, Champions League-plats eller Europa League-plats. Jag kommer ihåg att det blev likadant förra året i slutet av säsongen då det blev jobbigt för både oss, Real Madrid och Barcelona. Det är alltid svårare då slutet kommer allt närmare 

Är du nöjd med lagets insatser även om matchen förstördes av domaren?
Jag säger lite vad jag tycker om matchen. De tjugo första minuterna var inte bra då Athletic kom till avslut men efter det blev vi bättre och i den andra halvleken stod vi för 45 bra minuter där vi pressade på bra och kämpade hårt. Vi spelade med mycket mod och tillslut kom målchanserna och målen även om resultatet inte ändrades. Jag går med en känsla från matchen som håller mig lugn då jag vet att vi fortsätter att vara med i kampen och tredjeplatsen. Vi har nu tre matcher kvar av serien där vi kommer fortsätta på samma sätt som vi gjort hela säsongen.

När Mario Mandzukic kommer in som avbytare känns det som att han inte riktigt kommer in i matchen, är du nöjd med hans insats idag?
Jag är nöjd med hans insats då han gjorde 2-3 riktigt bra aktioner och förlorade inte bollen när han hade bollen mot mål. Han gjorde att vi kunde fästa bollen på motståndarnas planhalva då vi behövde spela långt i den första när han inte var på planen. Hans spel gjorde så att vi kunde komma närmare straffområdet och skapa mer chanser.

Kommer du heja på Real Madrid ikväll och Éibar imorgon?
Nej, jag kommer fortsätta heja på Atlético och hoppas att vi gör en bra match mot Levante.