Ni hade väldigt få avslut på mål, men hoppet är det sista som överger människan... 
I den första halvleken var vi väldigt oklara i vårt spel och lyckades inte ta vara på de få chanser vi fick. De gjorde mål och efter att Navas gjorde en bra insats vid Gameiros friläge tappade vi matchen. I den andra halvleken hade vi det väldigt jobbigt utan boll och samtidigt som de fick ytor blev de bara starkare och starkare. Vi lämnar denna matchen bakom oss och tänker på lördagens tillställning mot Eibar. Fotbollen är underbar då ibland det kan hända oväntade saker. Jag tror fortfarande på att vi har möjligheten att gå vidare.

Efter 3-0 slutade du ge order till spelarna, något vi inte är vara vid att se.. Vad tänkte du då?
Spelarna hade redan klart för sig vad de behövde göra och därför behövde jag inte säga något.

Vad sa du till spelarna i omklädningsrummet efter matchen?
Att vi måste återhämta oss inför lördagens match och glömma vad som hände ikväll. Självklart kommer vi spela så länge möjligheten finn att gå vidare, det är jag säker på.

Tycker du det känns omöjligt att vända på detta dubbelmöte?
Det som sker på planen är det som gäller och idag var motståndarna bättre än oss, speciellt när det kommer till att vara konkreta. Jag vill gratulera Madrid för den matchen de gjorde. För oss gäller det att gå hem och vila för att förbereda inför lördagens match som är viktig för oss. Efter matchen mot Eibar kommer vi göra allt för att gå vidare till final, även om det ser näst intill omöjligt ut. 

Vad är du mest, ledsen eller arg?
I ärlighetens namn är jag inget av det. Jag känner endast ett lugn, mer än någonsin. Jag är lugn och nu gäller det att förbereda inför lördagens match. Därefter kommer vi försöka något som är omöjligt, men då vi heter Atlético de Madrid är allt möjligt.