Ni vann matchen med 1-0 utan att släppa in mål, är det det perfekta scenariot inför returen?
Den fina match vi gjorde idag gör att vi kan åka till München och spela på en fantastisk arena med Bayerns fans. Vi kommer möta ett lag som kan spela på många olika sätt och som gör det väldigt bra. Under de första 45 minuterna i dagens match spelades matchen som vi ville och som vi hade tänkt oss medan Bayern var bättre under den andra halvleken.

När Saúl lånades ut till Rayo Vallecano med endast 19 år, visste du att han skulle spela i A-laget en dag?
Många ser väldigt som en väldigt bra spelare och allting är tack varje honom själv. Han har jobbat hårt, insisterat och trott på sig själv men han har fortfarande mycket att förbättra.

Fernando Torres sa att det bästa med laget är att man spelar med stolthet, vad vill du säga till de som lämnar arenan idag och är stolta över sitt lag?
Jag kan berätta lite saker som hänt inom gruppen för att berätta hur det ser ut. Igår när vi tog ut truppen frågade vi Tiago om han ville följa med till spelarhotellet, även om han fortfarande inte är tillgänglig, och han svarade ja direkt. Carrasco som hade ett svullet knä bad om att få spela och Óliver som var uttagen kom till mig idag och sa att han hade feber och influensa och sa att han inte kunde bidra med det laget behövde, detta trots att han blivit lämnad utanför truppen flertalet gånger.

Igår sa du att det var inte den som hade flest soldater som van, utan att det var den som använde de bäst. Anser du att det var så i denna matchen?
Vi har endast avverkat det första mötet av två.

Vad tycker du om Augustos match?
Jag är nöjd med hans insats och glad för hans skull. Han gjorde en väldigt bra insats och kämpade över samtliga ytor på planen. Han var både bra när det gällde att ta tillbaka bollen och att föra den framåt när vi skulle kontra. Man kan verkligen säga att vi gjort rätt att värva honom.

Om några minuter fyller du 46 år. Du har varit i klubben i fem av de åren, vad kan du säga om det du, spelarna och tränarstaben har åstadkommit under denna tid?
Är det så många år? (Skratt). Jag är väldig glad för klubben skulle och hoppas att det försätter på samma sätt.

Skulle du säga att första halvlek är den bästa som Atlético gjort denna säsong?
Det kan det vara, i alla fall på samma nivå som den första som vi gjorde mot Barcelona. Det bästa vi gjorde var att vi verkligen spelade matchen som vi ville och hade tänkt oss, detta i en match där Bayern har väldigt bra spelare, både på planen och på bänken vilket var väldigt svårt för oss. I den första halvleken spelade vi mer som vi är vana vid medan de hade den andra halvleken.

Hur såg du Saúls mål från sidlinjen?
Det jag såg var att mottagningen och den första rörelsen visade att något var på gång. Saúl är en spelare som är stark, teknisk och bra i lägen en-mot-en. Jag såg endast inledningen då spelare kom i vägen därefter. När vi såg att bollen gick in blev vi väldigt glada och nöjda för hans skull.