Varför bytte du ut Tiago, var det för att du ville byta spelsystem eller för att han var skadad?
Tiago hade lite problem och bad om att få bytas ut och Mario ersatte, då hade vi dock redan bytt system en stund innan.

I den första halvleken kändes det som att Atlético var väldigt tafatta och inte skapa mycket. Men efter Celtas mål skapade man chanser på 15 minuter än hela den första halvleken och var mycket bättre. Hur ser du på det hela?
I den första halvleken valde jag fel formation. Det gjorde att vi förlorade 45 minuter på grund av att jag gjorde fel. Det var inte Torres fel trots att det var han som byttes ut. Vi behövde balansera laget bättre vilket vi gjorde i den andra halvleken och då började vi även bättre. Men sen kom straffen och deras andra mål men bortsätt från allt detta så spelade Celta väldigt bra och gjorde en bra match. De vann rättvist.

Påverkar denna matchen det självförtroende som ni fick efter matchen mot Real Madrid?
Nej. Vi fortsätter att utmana i ligan och nu måste vi jobba hårt för att göra en bra match på lördag.

Du sa innan att du gjorde fel när du valde formationen och dagarna innan matchen har det pratats mycket om att spela med Torres, Griezmann och Mandzukic samtidigt. Är detta sista gången vi får se de tre starta tillsammans?
Jag vill inte dra några förhastade slutsatser efter dagens match bara för att det inte gick särskilt bra.

Du sa att du gjorde fel, vad var det som laget saknade?
Laget behövde mer balans och kommunikation mellan lagdelarna då vi förlorade bollen väldigt lätt vilket gjorde att vi knappt kunde på till anfall särskilt många gånger. Vi kunde inte kontra med Torres och Griezmanns snabbhet och vi förlorade bollen mycket främst i början av speluppbyggnaden. Därför bytte vi in Cani för att försöka balanserna och få mittfältet och anfallarna att kommunicera bättre med varandra. I den andra halvleken var vi bra innan straffen, iallafall bättre än i den första halvleken.

Många säger att ligan avgörs på de små arenorna i de små matcherna, skulle du säga att det är omöjligt för Atlético att vinna ligan efter förlusten idag?
Nej för jag anser inte att Balaídos är en liten arena.

Tycker du att Koke och Ardas frånvaro märktes mycket idag?
Nej, den dåliga delen av matchen är mitt fel. Laget blev mycket bättre efter det att vi balanserat om formationen och detta borde vi gjort från början. Laget behövde mer balans och kommunikation mellan lagdelarna då vi förlorade bollen väldigt lätt vilket gjorde att vi knappt kunde på till anfall särskilt många gånger. Vi kunde inte kontra med Torres och Griezmanns snabbhet och vi förlorade bollen mycket främst i början av speluppbyggnaden. Därför bytte vi in Cani för att försöka balanserna och få mittfältet och anfallarna att kommunicera bättre med varandra. I den andra halvleken var vi bra innan straffen, iallafall bättre än i den första halvleken.