Efter att ha sett situationen mellan Mandzukic och Carvajal, hur ser du på att Mandzukic har bekräftat att han inte blev biten?
Jag väljer att se hur ädel Mandzukic är som person. Jag tycker att han är den mest positiva biten i denna frekvensen som ni vill ta upp. 

Vad anser du om att det inte kommer att vara några Atlético-supportrar på matchen efter vad som hände i mötet i Madrid?
Vi centrerar oss bara på matchen och tänker inte på något som vi inte kan påverka. Vi kommer endast att tänka på spelet och ha i åtanke att Depor var bra i förra matchen i San Sebastián där de spelade ett ordnat 4-4-2 och som sagt, vi tänker endast på vårt eget spel.

Vi såg att Mario Suárez och Mandzukic inte tränade, är de borta imorgon?
Jag pratade med läkarna och Mandzu har fortfarande problem med hälen och Mario har ont i låret.

Kan du bekräfta morgondagens elva?
Nej, vi har fortfarande några frågetecken på vissa positioner.

Kan du se Koke som en defensiv mittfältare? du har använt honom i den positionen några gånger, kan han komma att ha den rollen imorgon?
Jag kan utan tvekan se honom där i framtiden. Han är en spelare som utvecklas mycket och jag är säker på att han kommer att kunna spela på den positionen tillsammans med en annan mittmittfältare med andra kvalitéer. Vi har spelat honom där några gånger och då har han gjort det bra. Taktiskt sätt är han näst intill perfekt och det kan vara så att han får spela där imorgon. Han skulle utan tvekan utvecklas om han flyttade in på den positionen från kanten.

Vad är det svåraste och mest viktiga för klubben, att bli trea eller ta sig till semifinal i Champions League?
Om du frågar mig samma dag som vi åker till A Coruña så kommer jag att säga att det viktigaste är att vinna denna matchen för att fortsätta ligga på tredje plats.

Benzema skadade sig under fredagen och är tveksam till spel på onsdag, hur ser du på det?
Jag förstår att ni måste förmedla information om detta men förstå att vi endast tänker på matchen mot Deportivo imorgon. Om du frågar mig på tisdag kan jag ge dig ett bättre svar. Vi tänker endast på att göra en bra match imorgon mot ett lag som måste vinna lika mycket som vi då de kämpar för att inte åka ut serien.

Hur övertygar du spelarna och fansen att morgondagens match är den viktigaste?
Det är normalt att fansen är oroliga och tänker på matchen på onsdag då de lever sig in i fotbollen väldigt mycket men de är inte där vi är och vi bör endast ta en match i taget. Första säsongen vann vi Europa League, andra säsongen Copa del Rey och därefter gick vi långt i Champions League. Vi måste spela varje match som att de var otroligt viktiga då alla är det på denna nivån.

Vilka problem kan Depor skapa för er då vi vet att lagen längre ner börjar kämpa extra mycket i slutet av serien?
Sen Victor Sánchez tog över har de fått ett lyft, jag såg ett lag som var väldigt bra på fasta situationer. Vi såg att de defensivt var väldigt bra strukturerade och hade flera spelare som var väldigt bra att ta löpningar in i straffområdet. Oriol är även väldigt bra i huvudspelet. Man är ett defensivt skickligt lag och i deras första halvlek i San Sebastián visade de bra kvalitéer. Man kom tillbaka från underläge två gånger om med en ny tränare och detta gett de självförtroende. Vi vet att Depor kommer att stå emot bra och göra en fin insats imorgon.

En vinst är nyckeln till att behålla tredjeplatsen som betyder spel i Champions Leagues gruppspel...
Det är otroligt viktigt att fortsätta att få bra resultat med oss i kampen mot Valencia och Sevilla. De båda gör en fantastisk säsong. Första säsongen jag var här tog Valencia tredjeplatsen med 61 poäng, nu har vi tagit 66 och de ligger tätt bakom oss. Sevilla har ett bra lag, flera spelare går men de nya kämpar otroligt mycket och har en otrolig kapacitet. Först vann de i Europa och sen kom de tillbaka från underläge med 0-2 mot Barcelona. Valencia har fantastiska spelare och de är näst intill tvingade till att kvalificera sig till Champions League då de endast har spelat inhemska turneringar denna säsong. Jag tycker att de borde ha utnyttjat det fina läget de hade. Vi kommer inte att sluta kämpa då de blivit bättre och det blir en fin avslutning i kampen om tredjeplatsen.