Vad gör Torres till bästa alternativet i anfallet?
Det är mitt beslut och jag räknar med honom imorgon.

Savic...
Alla spelare reste hit och vi får se hur det är med honom, därefter ta det bästa beslutet för oss alla. Han har endast en träning på sig att visa att han är frisk men det viktigaste är att de 18 som är med i truppen förstår att en minut betyder livet imorgon.

Påverkan efter El Clásico...
Jag tror inte att morgondagens match påverkas av det som hända för några dagar sen. Barcelona spelar första matchen på hemmaplan och kommer därför försöka att stänga matchen redan i det första mötet. Vi är optimister, det är en svår match mot en svår motståndare, men jag tror väldigt mycket på vårt lag.

Vad kan Savic bidra med?
Savic är en bra markeringsspelare. Han har en väldigt bra timeing när det kommer till att läsa spelet samtidigt som som han är bra i offensivt likt Godín och Giménez. Savic fortsätter att växa likt han gjort under det halvår han varit i klubben.

Vad anser du är ett bra resultat?
Att vinna.

'El Tridente'...
De kommer att göra en match som vi är vana vid, med många olika varianter och mycket djup i spelet. Vi förväntar oss det bästa Barcelona och jag är säker på att det är även det vi kommer att få se. Det kommer göra att även vi kommer att spela bättre.

Är detta en match mellan den bästa defensiven mot den bästa offensiven?
Det är en match mellan Barcelona och Atlético Madrid.

Arda Turan...
Jag gillar Arda. Vi uppskattar hans hårda jobb och uppoffring som han gjorde här i klubben.