Innan presskonferensen började valde Atlético Madrids tränare Diego Simeone att kommentera vad som hänt.
Jag är tagen av situationen som vi upplever för tillfället och som vi alla känner till. Vi vet inte exakt vad som hände då vi höll på att förbereda matchen. Detta är väldigt trist och saker som inte hör hemma i fotbollen. Jag hoppas att sånna här händelser inte händer igen då det är väldigt hemskt.

Var det någon som inför matchen hade i åtanke att ställa in matchen?
Vi visste inte exakt vad som hände, vilket jag lovar. Vi förberedde matchen och under matchen tänkte jag bara på hur spelet såg ut. Självklart hörde jag hur fansen skrek men jag visste inte till hundra procent varför de gjorde det.

Hur ser du på Deportivo i dagens match?
Det var en match som vi kunde lösa bra utan att egentligen spela bra och vi gjorde två mål. Deportivo hindrade oss från att spela det spelet vi brukar använda oss av vilket gjorde det svårt för oss. Dock uppstod det inga händelser i matchen som straffade oss. Vi fick inget flyt i spelet som vi hade i de senaste matcherna och vi tillslut kunde vi avgöra på ett annat sätt.

Hur upplevde du händelserna innan matchen?
Som jag sa innan var jag inne i matchen och det var det jag tänkte på. Jag visste inte vad som hände utanför arenan.

Hur upplevde de andra händelsen och hur tog de det?
Jag säger vad jag vet, det som hände mig. Jag var inne i matchen och visste inget om det. Jag satt inte och kollade på min telefon då det är ett samhällsproblem och inte ett problem inom fotbollen. 

Du säger att det inte är ett problem inom fotbollen men denna typen av situationer uppstår på grund av fotbollen...
De är personer som hejar på laget men händelserna är ett samhällsproblem.