Vilken spelare från Astana gillar du mest och vem hade du kunnat värva?
För att värva spelare har klubben Caminero, Berta och de andra i klubbledningen, vi är här för att träna spelarna som finns i laget samt konversera med de om vilka typer av spelare som vi skulle behöva. Jag har gillat Foxi och Cañas insatser. Det som jag gillat mest med laget när jag sett de spelare är hur de jobbar som ett lag, även om de legat under. Det är det som kommer göra att de kommer bli mästare till helgen samt göra en bra match mot oss.

Astana som stad...
Vi har inte varit här speciellt lång tid då vi kom hit under måndagskvällen och endast jobbat på hotellet. Vi har inte haft möjligheten att utforska stan men de som varit ute har sagt att den är en fin stad men en fin framtid.

Giménez miss i helgen...
Jag tänker aldrig på en specifik situation. Jag kommer på vår insats över hela matchen. Vi gjorde en väldigt bra första halvleken medan den andra var sämre. Då hade vi svårt i offensiven och i fotboll finns det alltid fel och missar, men jag tänker inte på smådetaljer.

Konstgräs...
Som barn spelar man på alla möjliga underlag, asfalt, gatustenar och plastgräs. Vi kommer att spela som vilken match som helst, dock anser jag att det påverkar matchen, precis som om det är blåsigt, varmt, kallt eller om det snöar. Det gäller att spela fotboll inte och tänka på något annat.

Startelvan...
Vi fortsätter att förbättra det positiva som vi gjort tidigare i San Sebastián, mot Astana, mot Valencia samt den första halvleken mot Deportivo. Imorgon kommer vi att bestämma vem som kommer att starta.

Ansvar då man är favoriter...
Jag har ingen tvekan om att av de tre återstående matcherna i Champions League är tisdagens den mest avgörande.

Varför är det viktigt att vinna denna matchen?
För att det är väldigt svårt att vinna borta mot Astana, kvittar vilket lag som kommer hit.

Blir du nöjd med ett oavgjort resultat imorgon?
Innan matchen är det väldigt svårt att säga om du kommer att vara nöjd med matchen. Astana är ett svårt lag att möta på deras hemmaplan.