Vad tyckte du om mittbacksparet Giménez-Miranda och kommer de att få spela tillsammans fler gång?
Jag tycker att de var mer eller mindre som resten av laget. Vi spelade mer bestämt i den andra halvleken. Individuellt sett spelade de väldigt bra för att vara första gången och jag är nöjd.

Gillar du hur mittfältet var då det enligt pappret var mer defensivt än vanligt men tillslut blev det ändå väldigt bra både offensivt och defensivt?
Som jag sa innan var den andra halvleken bättre, vi hade det svårt i den första halvleken och när vi vann bollen hade vi fart i anfallen med Griezmann och Arda på kanterna med Mandzukic längst fram för att kunna anfalla med så mycket kraft som möjligt. Vi visste att de skulle ha mycket folk i mitten av planen och vår plan var att anfalla på kanterna  då Aquino och Kakuta var tvungna att jobba defensivt och inte kunna tänka så mycket på offensiven vilket vi lyckades med flera gånger. 

Vad tycker du om Griezmanns insats? börjar laget efter Torres ankomst likna förra säsongens Atlético?
De båda lagen går inte att jämföras med varandra. Antoine har växt extremt mycket sen november månad, både genom mål, assist och det jag gillar är hans arbetskapacitet för laget. Det honom till en mycket bättre fotbollsspelare och att han inte är bunden till att spela på kanten utan kan spela på vilken position som helst i anfallet med sin teknik och talang.

Mandzukic stannade inte kvar och såg resten av matchen efter att ha blivit utbytt, oroar det dig efter den nya situationen där han måste dela speltid med Fernando Torres?
Nej, han går alltid ner i omklädningsrummet efter att ha blivit utbytt. Det var inget speciellt för idag.

I vilken form är Fernando Torres? Kan det vara så att han är lite trött efter det hårda arbetet med er för att han ska komma i form?
Nej, det tycker jag inte. I Barcelona gjorde han det bra i den första halvleken och idag hade han två målchanser. Han börjar komma in i laget mer och mer för varje dag som går och vi hoppas kunna få ut det mesta av hans snabbhet då en snabb spelare är väldigt svår att markera.

Hur har du tänkt att jobba dessa dagarna innan Copa del Rey-matchen? har du tänkt ut det?
Nej, jag har inte börjat tänka på Copa-matchen än.

Idag var det viktigt att vinna då Real Madrid och Barcelona vann sina matcher…
Ligan avgörs framför allt mellan de två och med vår vinst så ligger vi inte lika många poäng bakom. Vi tävlar mot Villarreal, Sevilla och Valencia och det kommer att bli en väldigt jämt mästerskap.