Hur påverkar det matchen att Levante är klara för nedflyttning?
Om du menar hur det påverkar oss spelar vi med samma entusiasmo som alltid med målet att komma till sista omgången med chans på att vinna ligan. Pratar vi om Levante kan jag tänka mig att de vill utmana och göra en väldigt bra match mot ett viktigt lag som Atlético Madrid och ge en bra bild av lagen i sista hemmamatchen. Jag är nöjd då jag vet att mycket folk kommer resa till Valencia för att stötta oss.

Tror du Atlético har chansen att vinna La Liga om man slår Levante och Celta Vigo?
Det är bara tänka på hur det ser ut. Vi tänker endast på att försöka vinna matchen mot Levante och därefter nästa match, det är det viktigaste. Vi spelar mot ett lag som är klara för nedflyttning och vill säkerligen ge ett bra avtryck i sista matchen på hemmaplan i Primera División.

Kommer ni följa Barcelona och Real Madrids matcher?
Om vi inte gör vad vi ska är det inte lönt att kolla på hur det går för de andra. För mig gäller det endast att så så många poäng vi bara kan och därefter se vad de andra gör. Det enda som beror på oss är intensiteten, koncentration och vilket personlighet vi spelar med. Det spelar även roll hur vi spelar på planen.

Tänker spelarna redan på finalen i Milano?
För tillfället tänker vi endast på matchen mot Levante. Vi kommer att ha 15 dagar efter ligaavslutningen för att prata om finalen.

Dålig statistik på Ciutat de Valencia...
Matcherna där har alltid varit olika. Nu har vi en grym vilja och en ny möjlighet att försöka göra en bra match.

Foto: Estoesatleti.es / @TD_Fotografia