Hur ser laget ut efter de senaste mindre bra resultaten?
De ser bra ut och har jobbat väldigt hårt, precis som alltid. Förhoppningsvis kan vi imorgon göra vad som krävs för att spela matchen på vårt sätt.

Kritiken från senaste matcherna....
Jag säger alltid samma sak. Det är normalt med kritik då det alltid finns. Vi tänker endast på att vinna och först är matchen mot Las Palmas. Därefter är målet att nå de mål som vi satte upp i början av säsongen, och för att göra det behöver vi jobba hårt, oavsett om resultaten är bra eller dåliga. Vi letar efter regularitet, något vi knappt haft under de senaste fem månaderna.

Miguel Ángel Gíl sa att allt inte gick ut på att "vinna"..
Det är hans tankar. Gårdagens julmiddag var väldigt trevlig, hans ord stämmer bra in på klubbens mål och vi alla sitter i samma sits.

Kommer du vara tränare i Atlético Madrid nästa år?
Jag har kontrakt med klubben och mitt mål är att göra det bästa för laget och för klubben. Det känns som att folket vill höra positiva grejer, som om jag kommer att vara kvar och om jag kommer att stanna. Till de vill jag säga att jag endast tar en match i taget, något jag gjort sen jag kom hit för fem år sen, jag kommer inte att ändra mig. Allt jag gjorde, gör och kommer att göra kommer alltid vara för klubbens bästa. Jag ser fram emot den nya arenan men det som gäller nuet och ingen vet bättre än ni att jag endast tar en match i taget.

Vilken ungdomsspelare kommer du ta med i truppen?
Vi tänker över vem vi kommer ta med. De visar väldigt stor vilja när de får träna med oss.

Nu ser man, mer än aldrig förr att spelarna står vid din sida...
Det har alltid gått fram och tillbaka. Om man ger får man då, så är livet. Tränarstaben och spelarna har alltid jobbat på detta sätt. Jag koncentrerar mig endast på matchen imorgon. Allt det som sägs eller tänks påverkar mig inte. Det jag är intresserad av är att vinna och att laget gör den match som vi planerat. Las Palmas är ett duktig lag som är svåra att möte med ett farligt spel. De är inte rädda och visar det mot vilken rival som helst. Vi måste vara på hugget hela tiden då det är ett lag som spelar väldigt bra.

Hur pass oroad är du över lagets prestationer?
Jag är inte oroad över det, jag bryr mig endast om att laget ska bli bättre och ha regularitet. Vi började säsongen halvbra och därefter gjorde vi några justeringar som gjorde oss bättre. Nu har vi tappat lite igen och nu gäller det att förbättra oss ännu mer än förra gången. Jag har ingen tvekan om att det som händer är på grund av regularitet. 

Hur ser du på Moyá?
Miguel är en spelare med rutin och har spelat länge inom den spanska fotboll. Han spelade för inte så längesen i Copa del Rey, något som gett honom självförtroende och lugn inför matchen imorgon. Vi hoppas han kommer göra samma saker som han alltid gjort och jobba hårt, det är det laget behöver.

Är detta den sämsta perioden sen du kom hit?
Jag tänker inte på folks åsikter, då de alltid kommer finnas. Jag försöker endast tänka på de bästa för laget och inför morgondagens match.