Vilket ansvar har spelarna i Atlético i morgondagens match?
samma som i alla de matcher vi spelat innan. Vårt mål är att nå målet vi satte upp i början av säsongen, som är tredejplatsen. Imorgon har vi möjligheten att närma oss vad vi ville från början.

Tänker du att en Atlético-vinst imorgon kan göra så att Real Madrid vinner ligan?
Jag har absolut inte tänkt på något sådant. Vi tänker endast på vårt mål som är att direktplatsen till Champions League. Det vi behöver göra är att ta poäng i ligamatcherna och den imorgon är inget undantag.

Vad tycker du om Mandzukic och Torres säsong och vem kommer att starta imorgon?
Att sammanfatta är något vi får göra i slutet av säsongen. Mandzukic har gjort 20 mål i klubben och Fernando kom i januari och har gjort tre mål i ligan och tre i cupspelet. De båda har gjort det väldigt bra, vilket är det vi behöver. Imorgon kommer Torres att spela och vi hoppas att han kan göra en fin insats, vilket vi är vana vid i stora matcher.

Skulle du innan säsongen vara nöjd med att vara i den situationen där ni är idag?
Utan tvekan. Det svåraste som finns är att fortsätta utmana säsongen efter att man blivit mästare, speciellt för ett lag som inte vunnit ligan på väldigt många år. Förra året var det en väldigt svår säsong och denna säsong har både laget och hela klubben ansträngt sig enormt och gjort det väldigt bra. Sevilla och Valencia gör båda en otroligt bra säsong och är efter oss i tabellen. Vi har gjort det väldigt bra och för tillfället är de före oss i tabellen. 

Vad är det som ändrats från förra säsongen där ni spelade sex matcher mot Barcelona utan förlust mot denna där ni inte vunnit någon av de tre ni spelat? 
Jag tror att det är verkligheten. Vi befinner oss där vi bör vara i tabellen, först bakom Barcelona och Madrid som båda gjort väldigt bra insatser denna året. Förra året var det troligen så att de inte kom upp på sin högsta nivå vilket vi utnyttjade.

Vad är skillnaderna mellan detta Barcelona och det från förra säsongen?
Denna säsong har de två magnifika målvakter. Piqué har gjort det bra hela säsongen samtidigt som Mascherano hållt en hög nivå. Rakitic har stabiliserat mittfältet och bidragit med aggressivitet. Luis Suárez har gjort laget mer komplett. Man har även blivit bättre på både offensiva och defensiva fasta situationer samtidigt som man spelat det fina spel man alltid gjort. De har spelare som spelat tio år tillsammans och är ryggraden i laget, utöver de så har de Messi och Neymar som är otroligt bra.

Vad vill du säga till spelarna och fansen inför imorgon?
Tänk inte. Spring, och inget annat.

Imorgon är det exakt ett år sedan Atlético blev ligamästare på Camp Nou. ser du det som en paradox att Barcelona kan göra likadant imorgon på Vicente Calderón?
Imorgon är en viktig dag för klubben som gjort det otroligt bra de senaste åren. Det är behöver inte vara så att Barcelona måste vinna imorgon, skulle Real Madrid förlora så blir Barcelona mästare även om de förlorar, då blir vi alla nöjda och glada.

Vad är det som oroar dig mest i Barcelonas lag?
Det som oroar mig är att det är ett bra lag. Jag har väldigt många saker att säga men det är bättre att jag är tyst.

Skulle du säga att årets trupp har gjort det liga bra då ni nått ert mål denna säsong?
Det har vi fortfarande inte gjort. När det står klart att vi kommer att sluta på den otroligt viktiga tredjeplatsen kommer jag att uttrycka mig om det som hänt under säsongen.

Anser du att kritiken mot Ancelotti efter uttåget i Champions League är rättvis?
Carlo vet hur viktigt det är med balans och ansvar i laget, det har han visat i de lag han varit i. Ancelotti är en otroligt bra tränare och en extremt bra ledare. Skulle han lämna Real Madrid är det klubben som kommer att förlora en otroligt viktigt byggsten, framför allt för gruppen som han byggt upp och som han har.

Hur ser du på att Juventus, som ni slog i gruppspelet och slutade efter er, ska delta i Champions League-finalen?
Historiskt sätt är Juventus ett lag som alltid tar sig vidare från gruppspelet och man är ett lag som alla fruktar. Det är ett bra cuplag som vet hur man ska spela i dessa avgörande matcherna. Jag såg redan när vi mötte de här på Calderón att de skulle gå långt i turneringen.

Hur spelar man mot detta Barcelona?
När du sitter med dina vänner säger de till dig, flera olika sätt att spela på. En sak är säker och det är att man måste spela sin fotboll och kämpa som att allt var det sista man gjorde. När man måste tänka förmycket blir man ofta stillastående vilket är långt ifrån vad vi vill, vi vill vinna.