Är detta det bästa Atlético denna säsongen?
Efter dessa tio dagar som varit väldigt jobba tycker jag att vi lyckats bra. Framför allt hur vi arbetar i kollektiv som vi gjort nu när vi spelat varannan dag mer eller mindre. Dagens match gick bra ändå från början och vi lyckades väldigt bra med att skapa chanser. Jag tycker att vi spelade bra från mittfältet och framåt och det andra målet som kom i början av den andra halvleken gav oss mer lugn under resten av matchen.

Augusto blir bara bättre och bättre efter att ha kommit tillbaka från skadan...
Jag tyckte att han gjorde en väldigt bra match. När vi hade i åtanke att värva honom var vi ute efter de egenskaperna som han visade idag. Han var med i matchen och läste spelet väldigt bra samtidigt som han spelade intensivt. Han har anpassat sig snabbt till ett lag som inte är lätt att anpassa sig till, som ni vet väldigt väl.

Stämmer inte att man inte klarar fyra matcher på tio dagar...
Bara för man spelar fyra matcher så tätt inpå varandra behöver det inte betyda att laget inte är i form eller inte klarar av det. Vi hoppas att det inte kommer bli såhär fler gånger denna säsong.

Är söndagen målet för denna svåra period...
Vi tagit en sak i taget. Nu har vi några dagar att vila innan ännu en svår match väntar oss, detta mot Valencia. Vi jobbar varje dag för att klara av våra mål och göra det bra under resten av säsongen

Är detta den bästa Filipe Luis vi ser just nu?
Fram till matchen mot Betis var han lite ojämn. Men efter matchen i Sevilla har han sakta men säkert blivit den Felipe som han var när vi vann La Liga. Nu känner han dock till laget ännu bättre och är ännu högre upp i karriärsstegen. Han är startspelare i det brasilianska landslaget vilket är en viktig position och därför kan han växa ännu mer, vilket han vill.

Vad hände med Diego Godín?
Han hade en liten känning och bad oss att byta ut honom. Vi får se vad testerna säger imorgon.

För tillfället ligger ni fem poäng bakom Barça, kan Atlético vara med och slåss om ligatiteln?
Vi försöker endast att bli bättre hela tiden för vår egen del. Vi vet att det är väldigt svårt att Barcelona ska tappa poäng, därför tänker vi inte på det.