Skön lättnad efter vinsten...
Vi gjorde en bra match och vår insats var lik de sista 45 minuterna i första matchen mot Roma, som vi kunde vunnit. Skillnaden är dock att idag lyckades vi göra mål. Ibland går bollen in och ibland inte. Roma hade ett par tillfällen i den första halvleken där de pressade väldigt högt och var nära att komma till ett farligt avslut, men inte mer än så.

Vi visade hjärta idag och när ett lag visar hjärta händer det som hände idag. Vi vann.

Är detta Torres bästa insats denna säsong?
Jag delar din uppfattning. Han gjorde en bra match där var bra med ryggen mot mål och lyckades även transportera bollen framåt i banan när vi behövde det. Han må inte ha gjort mål men hans insats var väldigt bra.

Idag fick vi se en insats av Griezmann likt tidigare säsonger. Han assisterade, gjorde mål, gick ner och försvarade och gav allt under hela matchen. Är det den Griezmann vi kommer få se hädanefter?
Kvällen började bra då fansen sjöng och stöttade Griezmann, laget och tränaren redan innan matchen började. I fotboll gäller det att tänka positivt, något vi gjorde idag och i slutändan blev det väldigt bra med en Griezmann på spelhumör.

Håller du med om att laget är bättre rent fysiskt nu än för någon månad sen? Ni avslutade båda denna matchen och derbyt med en forcering framåt, något som inte hände mot exempel Barcelona...
Jag tror inte det handlar om det fysiska. Det handlar mer om att laget idag bestämt sig för att fortsätta trycka på framåt. Det hela blev enklare med bytena då vi fick in både Correa och Gameiro som är två snabba spelare.

Detta är en av styrkorna laget har och idag blev det bra.

Vad säger du till de som gick ifrån arenan och tänkte att Atlético inte kommer ta sig vidare till utslagsfasen?
Att det återstår 90 minuter och att det inte är över än. Det gäller att tänka positivt i livet, då blir allt bättre.

Vad känner du när Qarabag gjorde sina två bästa gruppspelsmatcher mot er? Och hur stort hopp har du för att Atlético kommer knipa en av de två första platserna i gruppen?
Jag är tror på att det går. Mina spelare är fulla med stolthet och de kommer ge allt så länge möjligheten finns att gå vidare.

Angående Qarabag måste jag säga att fotbollen är underbar. Vi spelade en match hemma mot de som vi borde ha vunnit, samma angående bortamatchen mot Roma. Det år så fotboll är. Ibland vinner man och ibland inte. Vi vann mot Celta Vigo i en match där vi kanske egentligen skulle ha spelat oavgjort. Vi fick även tre poäng med oss mot Depor när matchen såg ut att sluta 0-0.

Ibland vill bollen gå in och ibland inte. Kolla bara på Chelsea i dagens match. De anföll en gång i den första halvleken och då blev det straff och utvisning.

Skulle du säga att du inte har någon fast spelare på anfallsplatsen tillsammans med Griezmann? Speciellt nu när Diego Costa kommer?
Alla anfallarna i laget är viktiga. Alla som är i laget är jag säker på att de ger allt och gör allt för att kunna ta en startplats.

Hur tycker du Thomas skötte sig på högerbacksplatsen idag?
Thomas är en otrolig spelare som egentligen är mittfältare. Han kan spela på flera positioner, precis som Lucas. Han har gjort det bra där tidigare och idag blev det att han spelade där. Detta då vi hade skador som gjorde att han tvingades till att spela till höger i backlinjen. Thomas växte i takt med att matchen gick.