Är morgondagens match avgörande i kampen om tredjeplatsen?
Imorgon ställs vi mot ett lag som spelat väldigt bra under säsongen och haft regularitet. De är med i kampen i toppen tillsammans med Real Madrid och Barcelona.

För vår del gäller det att spela på ett sätt som vi känner oss bekväma på och får till den matchbild vi söker. Därefter får vi se vad resultatet blir och blicka framåt till nästa match. Bara för att man vinner denna match betyder det absolut inte att man kommer sluta högre än den andra i tabellen.

Vad tycker du om lottningen i Champions League?
Först och främst är det ett lag som vann sin grupp och vann Premier League förra säsongen. Efter att Ranieri skapat historia med laget och lämnat har man åter lyckat hitta formen både i ligaspelet och i Champions League där man slog ut ett av Spaniens bästa lag. Det är något som talar för sig själv.

Var det enbart på grund av ett taktiskt beslut som du inte bytte in Torres mot Leverkusen och finns möjligheten att han spelar imorgon?
Först och främst har jag inte något emot någon. Skulle jag ha något emot alla som jag inte byter in skulle det vara ett problem. Även Juanfran värme upp 45 minuter utan att bytas in och han har varit med och vunnit fem titlar. Spelarna värmer upp utan att veta om de kommer bytas in eller inte men när de kommer in ger de allt.

Både Torres och Gameiro är tillgängliga och båda kommer kunna spela. De båda har tränat väldigt bra de senaste dagarna och imorgon bestämmer vi vem som kommer att starta. Den ena kommer att starta matchen och den andra kommer bytas in.

Vad tycker du om Jorge Sampolis jobb under hans första säsong i Sevilla?
Statistiken talar för sig, speciellt i ligaspelet. Han är en väldigt bra tränare som gjort bra ifrån sig och är med i toppen av ligan tillsammans med Barcelona och Real Madrid.

Vad betyder det för dig att endast 18 tränare har vunnit på Calderón när du gör din 100:e ligamatch på hemmaplan?
Jag är tacksam gentemot klubben och spelarna i laget. Vi tränare har många idéer och det är inte jättestor skillnad mellan alla tränare. Det finns små detaljer som skiljer men det viktigaste är spelarna i laget. Skulle spelarna inte utföra tränarens idéer skulle det vara mycket svårare att lyckas och det är tack varje de som vi har den statistik vi har.

Är det fördel Sevilla i kampen om tredjeplatsen med tanke på att de slogs ut från Champions League?
Det är en fråga som är ämnad för Sevillas tränare.

Hur värderar du Gabis återkomst och kommer han att spela imorgon, eller väljer du ett annat mittfältspar?
Ni vet att vi inte rör om alldeles förmycket i startelvan och det kan vara så att det är en eller två spelare som skiljer från match till match. Gabi är en viktig spelare för oss och att han är tillbaka är viktigt då han bidrar med väldigt mycket kämpaglöd och hjärta. Han är den spelare som styrt laget när han varit på planen och självklart kommer han spela imorgon då han är tillbaka. Förhoppningsvis gör han en bra match imorgon, precis som vi är vana vid att han gör.