Efter matchen mot Sevilla har Mandzukic visat en mindre bra attityd på träningarna, kan du bekräfta att han kommer att spela tillsammans med Torres imorgon i anfallet?
Vi tänker fortfarande på vem vi ska starta med. Vi har flera olika sätt att spela på, bland annat med Raúl García på högerkanten, Koke i mitten och Gabi på bänken. I anfallet kan vi spela med till exempel, Torres-Mandzukic, Raúl García-Torres eller Mandzukic och Raúl García. Imorgon kommer vi att bestämma vem som spelar. Mandzukic är en spelare som är avgörande för vårt lag och väldigt viktigt. Han skapar många chanser och kan både göra mål och assistera som han gjort många gånger. Vi anser att han är en av de mest avgörande spelarna i vårt lag.

Hur ser Mandzukic på konkurrensen i laget sen till exempel Torres ankomst?
Mycket bra.

Kommer Griezmanns frånvaro att betyda mycket för er?
Vi kommer att ställa upp med ett jag med bra ersättare. Vi hoppas att ersättaren kommer att spela på bästa möjliga sätt och bidra med sina kvalitéer.

Hur ser du på Valencia?
Det är ett väldigt konkurrenskraftigt lag. Jag sa redan innan att Sevilla och Valencia skulle att utmana oss vilket de även gör. På mittfältet har de spelare med hög status och bra spelsinne. Javi Fuego ger de bra balans och på kanterna har de spelare som nästan är anfallare som även offrar sig defensivt. Detta gör att man är ett väldigt bra lag och har vunnit fyra raka matcher.

Är det mycket som står på spel inför matchen imorgon?
Det är inte vilken match som helst. Det är match mot våra direkta rivaler som vi alltid har konkurrerat med om tredjeplatsen.

Vad är lagets mål denna säsong, att ta sig till Champions League eller är det något mer?
Vårt mål är att ta en match i taget och göra det bra. Klubbens mål är att komma trea eller fyra.