Är du rädd för att Real Madrid-spelarna uttalanden från första mötet kommer påverka spelarna?
Jag hänger inte upp mig på sånna saker. Det jag tänker på är att vi kommer att möta ett väldigt bra motstånd på en fullsatt stadion då biljetterna var billiga. Det kommer att göra stämingen bra och pressen från läktaren kommer att vara stor. Det är detta folket gillar.

Skulle du säga att ni är favoriter?
Vi har ett positivt resultat med oss mot CL-mästarna och världsmästarna. De har bytt två spelare från det ordinarie laget och vi måste spela välbalanserat.

Hur ser du på Arbeloas "remontada"-video?
För mig är det logiskt att en klubb med så mycket fans och stadionkapacitet där man sänkt priserna för att folk ska gå. Det kommer att bli en bra stämning.

Kommer Torres att spela?
Det återstår att se. Mandzukic kommer inte träna ikväll då han har feber men vi kommer att se hur det ligger till i morgon bitti.

Har du listat ut hur ni kommer spela?
Jag ser det inte på det sättet. Jag analyserade inför gårdagens match vi kommer försöka göra det bästa från vår sida. Motståndarna har väldigt bra spelare och de kommer att tänka detsamma. Vi kommer inte att påverkas av matchen på Camp Nou.

Atlético fick inget pris på FIFA-galan..
Det är folk som röstar. Killarna gjorde en fantastisk säsong men blev inte prisade för vad de uppnådde. Vi måste fortsätta jobba för att bli mer accepterade.

Hur laget att gå ut på planen?
Vi har spelat 27 matcher och i någon match kan det hända att vi inte börjar bra och om det är mot viktiga motståndare är det ännu värre. Man måste försöka gå ut hårt men det finns alltid en motsåndare som kommer att göra det samma och vi får se vem av lagen som börjar bäst.

Vad har Torres ändrat i laget?
Personligt sätt var han en kille innan men nu är han en man. Fotbollsmässigt har han mer erfarenhet och det vi försöker få ut av honom är det laget behöver för att bli starkare och göra fler mål.

Ni har ett bra resultat att gå på..
Jag tänker mig inte en lugn match. Det jag föreställer mig är en intesiv start med mycket adrenalin där spelet går fram och tillbaka. Att förlora bollan kan betyda farligheter för motståndarna och spelarna kommer inte att vänta till minut 80 för att försöka avgöra.

Hur planerar du matchen?
Vi har planerat matchen som ett helt mästerskap eller utslagsfas, inte bara att göra ett mål. Matchen är 90 minuter och vi måste vara uppmärksamma hela tiden.

Överraskar det dig att Madrid har satt låga biljettpriser?
Nej (och skrattar)