Ni hade ett avancemang ganska säkert inför matchen då ett mål skulle mer eller mindre avgöra matchen, var du lugn i början av matchen?
Vi är nöjda. Vi planerade matchen väldigt mycket och där vi behövde utnyttja lägena med våra snabba anfallare. Det var även så de båda målen kom, ett i början av varje halvlek. I den första halvleken var vi inte alls bra medans den andra halvleken såg mycket bättre ut.

Jag vet inte vad du är mest nöjd med, Torres insats, hur ni gick ut i den andra halvleken jämfört med den första eller vad är du mest nöjd med?
Hur laget spelade och jobbade för varandra. Utan lagspel kan inte de individuella spelarna prestera. 

Tycker du att laget försvarade för lång ner vilket tillät Real Madrid att gå på mer avslut, framförallt i den första halvleken?
Ja, vi spelade ju mot världens bästa lag som blev världsmästare för inte så längesedan. De vann Champions League och de hade en stor stadion som var fullsatt och utnyttjade trycket från läktaren för att spela väldigt intensivt, speciellt som man gjorde i den andra halvleken. De gjorde det bra i offensiven men vi stod emot och försvarade bra.

När ni försvarar så pass långt ner i banan, är det bättre att spela med Torres än Mandzukic då?
Även med Mandzukic har vi försvarat lågt och kontrat väldigt bra. Torres har andra kunskaper som spelare och jag tycker att han gjorde en bra match.

Betydde matchen på Camp Nou något för hur ni spelade idag?
Jag tänker inte på matchen mot Barcelona.

Skulle du säga att det är Atlético som styr i huvudstaden?
Nej, detta var en match i åttondelsfinalen och denna matchen är inte rätt för att avgöra vem som styr i huvudstaden.

Ni har nu fem raka matcher mot Real Madrid utan förlust, har det ändrat spelarnas mentalitet mot de största lagen?
Nej.

Vad har Torres nu som han inte hade förra gången han var i Atlético Madrid?
Jag lärde känna honom när han var ung. Egentligen var han för ung för att gå igenom det som hände när han var i Atlético men har gjorde det väldigt bra. Han lämnade klubben och växte upp till en man och jag är väldigt nöjd för hans skull och för folket på Calderón. När en spelare som är så väldigt viktig, omtyckt och respekterad som han är gör en sådan insats som han gjorde idag är fansen mycker mer glada än i vanliga fall. Och efter hans ankomst, fram tills nu har han gjort det väldigt bra även om det kanske fanns folk som tvivlade på honom till en början. 

Kan avancemanget i Copa del Rey påverka ligaspelet?
Folk har alltid sagt till mig att det är bättre att gå vidare än att åka ut och vi har inte jobbat på något annat sätt. Vi blickar alltid framåt och försöker alltid att utmana för att gå vidare. Det kvittar om vi spelar vänskapsmatcher, ligamatcher, Champions League eller Copa del Rey så ska vi gå vidare. Vi införde det för ungefär tre år sedan och det är inget vi ändrar på.

Det var en bra stämning idag på läktaren och det hade pratats om "remontada" och allt det var möjligt att gå vidare, fanns det något tillfälle som tog extra mycket på dig?
Det var en svårt match. Det var mycket folk och och tifot var väldigt fint men det snabba målet satte rytmen i matchen. Det var inget som vi hade inplanerad.