Tycker du att Rayos sätt att spela (de börjar ofta långt bakifrån) favoriserar er som lag att vinna matchen?
Varje lag har sin egen spelstil och de kommer för att göra en bra bortamatch. Det krävs att vi gör en bra match, går in intensivt från början och får matchen dit som det passar oss bäst.

Efter din sons framfart i Argentina, skulle du vilja träna honom i Atlético Madrid?
Som pappa är jag väldigt nöjd med vad han upplever för tillfället och jag hoppas att han fortsätter på samma sätt då han har mycket kvar tills Sudamericana slutar och förhoppningsvis kommer de att kvalificera sig till kommande U20-VM

I veckan spelade ni mot Barcelona och igår tränade varken Arda eller Koke, kommer de vara att redo imorgon eller kommer de få vila?
Vi kommer försöka att komma till matchen men de spelare som är i bäst form för att spela en så pass viktig match som den imorgon och imorgon förmiddag kommer vi att ha startelvan klar.

Ni är ett lag som inte är vana vid att förlora och nu har ni förlorat två (mot Barcelona). Påverkar detta spelarnas tankar och motivation?
Nej.

Diego Godín kommer inte att spela imorgon. Hur ser du på det nya mittbacksparet med Miranda och Giménez?
Jag kan de tänka mig att det blir väldigt bra. João (Miranda) gjorde en bra match senast i Barcelona och var på den nivå som vi är van vid att han är på. José visar tecken på att han växer och är även väldigt stabil och vi hoppas att han fortsätter på samma sätt. Jag är inte säker på om de spelat tillsammans någon gång men imorgon hoppas jag att de är bra både individuellt och tillsammans med laget.

Vad har laget för syn på den andra halvan av säsongen och vad är förväntningarna?
Fortsätta att ta en match i taget, försöka växa. Allt som laget alltid gjort och som är dess indentitet.

Hur resonerar du, blir det Jiménez eller Correa för den andra halvan av säsongen?
Vi håller på att kolla vilja möjligheter spelarna har och vad som är bäst både för laget och för spelarna själva.

Cani kommer in allt mer i truppen och börjar återhämta sig. Hur ser du på honom och när tror du att han kan få spela?
Imorgon kommer han att vara bland de spelarna som vi kommer att ta med till matchen och när han spelar kommer han att bidra med all den talang och kunskap som han har.

Under de senaste dagarna har det pratats mycket om Mario Suárez och igår var det representanter på plats i Madrid från Inter. Hur ser du på det hela?
Självklart är jag glad över att andra lag är intresserade av våra spelare då det betyder att de gjort det bra. Imorgon har vi en viktig match och vi måste försöka få den dit vi vill för att kunna vinna.

Rayo är inte längre det lag som släpper in mycket mål. Hur gör man i denna match som ligger i mitten av dubbelmötet med Barcelona för att spelarna varken ska tappa intensitet eller motivation?
Som du säger är lördagens motståndare ett bra lag som spelar snabbt i alla lagdelar och har bra offensiva kombinationer på alla ställen på planen. Man har klart för sig hur man vill spela. Det krävs att vi är på vår bästa nivå imorgon och vi hoppas att vi kan spela på det sättet som behövs.