Vad tycker du om insatsen i årets sista match på Calderón?
Generellt sätt har det varit ett fint år. Vi har endast förlorat en match detta året vilket säger en hel del om spelarna och deras hårda arbete. Vi hoppas kunna inleda nästa år likadant. Angående matchen tycker jag att den var jämt och välspelad. Vi inledde bra i den första halvleken och i den andra kom L'Hospitalet in mer i matchen och gjorde det bra. De gjorde två mål där det första var tur och det andra var väldigt snyggt. 

Nu kommer ni att få möte Real Madrid i cupen, ser du att laget kan slå ut Real Madrid i den form de är i nu?
Det är en lång tid tills dess och vi håller på att förbereda oss inför matchen i Bilbao.

 I början av säsongen tog det lite tid för Mandzukic att anpassa sig och nu avslutar han året på 14 gjorda mål, vad tycker du om den statistiken och hur ser du på hans första månader som Atlético-spelare?
Med den entusiasmen och tävlingsinstinkten som han har fick vi fram ett lag som spelade med dessa karaktärsdragen. Det är klart att det var lite svår för honom i början men efter varje match som gått har han anpassat sig och blivit bättre. Han gjorde ett väldigt viktigt mål, både för klubbens del och för hans egen mot Real Madrid i supercupen som vi vann och han avslutar året med bra siffror. Vi hoppas att han fortsätter på samma sätt men även att han förbättras. 

Tycker du att detta möte borde spelats över endast en match?
Jag berättade igår att vi endast gör vad Fotbollsförbundet bestämmer. Om de säger att vi ska spela två matcher så spelar vi två matcher.

Innan dubbelmötet sa du att matchen var till för de som vanligtvis inte brukar spela, tycker du att de tog sin chans?
Spelarna har stått för ett utomordentligt arbete och jag är väldigt nöjd med att ha kvalificerat oss för nästa runda av cupen.

Vad tycker du om Oblaks insats? Han hade inte turen med sig, framförallt inte vid det första målet..
Han var bra med och förberedd i den första halvleken där han stod för en fin räddning efter inlägg från högerkanten. I den andra halvleken hade han otur då skottet vid det första målet touchade Saúl och det andra var ett grymt snyggt mål. Efter det stod han för en fin räddning som räddade oss från en förlust. 

Kommer du att fortsätta använda dig av Canteranos i Copa del Rey?
 Vi kommer att fortsätta att hålla koll på de och se så att de fortsätter att utvecklas och om det finns en kille som kan hjälpa till i laget kommer han självklart att få göra det. 

Var bytena i den andra halvleken något du gjorde för att förbereda inför matchen på San Mames? (Koke och Mandzukic avstängda)
I den andra halvleken spelade vi med tre mittfältare. Vi kollade även efter vilken spelare vi kommer att använda för att ersätta Koke. Vi får se vad som händer imorgon men någon som spelade idag kommer även att få spela iställlet för Koke och Mandzukic.

Det var inte så mycket folk idag på stadion och man kunde höra många busvisslingar, hur ser du på det?
Jag hörde inga busvisslingar.