Torres ankomst..
Jag är glad att han kommit till gruppen och vi fortsätter att jobba så att Fernando kan hjälpa laget med sina kvalitéer. Torres ankomst är viktig samtidigt som han kommer under en fin period där laget är ihopspelat och arbetat tillsammans under flera år. Vi hoppas att han hjälper oss med sin vilja, talang och passion. Han måste förbättra sig för att kunna utmana Griezmann, Madzukic och Jiménez.

Vad kan han bidra med?
Jag tänker bara på den sportsliga biten och inget annat. Vi ville redan att han skulle komma förra året men så blev det inte. Hans ankomst var det bästa för alla.

Hur kommer ni att spela, blir det mer djupledsspel med Torres?
Återfå kontringsspelet med Torres? Torres kommer att ge oss möjligheter i djupledsspelet, ett djup som vi inte har med endast med Mandzukic.

Tror du det finns folk som tvekar på värvningen?
I fotboll, precis som i politik eller religion finns det väldigt många åsikter. Folk kan prata och tycka som de vill. Fernando kommer inte som någon frälsare och jag har inget emot honom. Hans ankomst kommer att gynna laget.

Matchen mot Levante...
Vi skulle vilja ha en full stadion och vi bjuder in våra trogna fans till det ställe där vi upplevde många fina stunder förra året. Vi behöver våra supportrar.