Laget...
Laget är väldigt bra och har gjort fina insatser i de senaste matcherna och vi hoppas fortsätta att göra samma sak i morgondagens match.

Har ni planerat returmötet annorlunda än det första då De Jong är tillbaka i deras trupp?
De Jong är en väldigt bra spelare och viktig för sitt lag. Han jobbar hårt men vi kommer att spela vårt spel och få till den matchbild som vi är med bekväma med.

Oavgjort även i första mötet mot Celta Vigo (0-0)...
Det är något vi har i åtanke och tänkt på när vi planerat.Vi kommer att vara mer alerta denna gången.

Vilken matchbild förväntar du dig?
PSV är väldigt starka på kontringar och är bra när de får ytor. De är även bra på att komma i andra väg och på fasta situationer. Vi är två olika dag även om vi har ganska lik statistik de senaste matcherna Imorgon kommer det att bli en bra match som är viktig.

PSV är mest rädda för publiken och stämningen...
Publiken på Calderón är alltid bra och lever alltid upp till förväntningarna inför stora matcher och jag är säker på att fansen kommer göra det imorgon med. Jag hoppas även att laget spelar den fotboll som vi tränat på.

Har du tänkt ta med Fernando Torres och Augusto Fernández i startelvan?
Alla spelare som är med i truppen vet att varje minut de får på planen är väldigt viktig och imorgon behöver jag samtliga 18 spelare.

Vad förväntar du dig av Griezmann imorgon?
Att han fortsätter att spela som han gjort de senaste matcherna. Jag är säker på att laget kan bli ännu bättre och det kommer vi att bli om alla spelare är på en hög nivå, det gäller både Griezmann och de 17 andra.

Hur viktigt är det att inte släppa in mål imorgon?
Det viktigaste är att göra mer mål än motståndaren.