Hur ser du på er insats i Copa del Rey och vad tycker du om det som hände i pausen?
Laget har över lag gjort en bra turnering. Först slog vi ut L'Hospitalet och därefter Real Madrid vilket var viktigt för oss. Det gav oss möjligheten att kunna möta Barcelona och jag tycker att vi gjorde det ganska bra fram tills halvtidspausen. I den andra halvleken spelade laget på ett annat sätt som ni såg då jag sa till spelarna att göra det. Vi spelade för att inte släppa in mål men inte för att själva göra mål. 

Varför bestämde du att laget skulle ändra intention i halvtid och vad exakt har dina spelare emot Neymar?
Den andra frågan: Absolut ingenting. Den första frågan var för att jag är tränare och jag bestämmer hur laget ska spela och vad som gynnar klubbens och lagets framtid.

Känner du en viss sorg för att vissa av spelarna reagerade med dåliga aktioner?
Nej, jag är stolt över mina spelare. Den första halvleken var utomordentligt bra där de visade kämpaglöd och entusiasm och spelade med hög intensitet och det var svårt att spela då gräsmattan inte var speciellt bra. Vi försökte spela och var uppe mycket på deras planhalva men de spelade på kontringar vilket inte är så vanligt för dem men de gjorde det väldigt bra. 

Kan du kommentera det som hände i halvtidspausen om du har hört eller sett något?
De sa till mig att Gabi hade sagt att det var straff och rött kort. Han sa det flera gånger och domaren tog då beslutet att varna honom. 

Hur har Atlético och Barcelona ändrats sen förra säsongen?
Barcelona tycker jag spelar mer intensivt än förra säsongen och med Suárez ankomst tillför han saker till laget som man inte haft innan. Även värvningen av Claudio Bravo och Ter-Stegen ger de mer lugnt och säkerhet på målvaktsposten. Detta har gjort att laget har växt ännu mer och uppenbarligen är de inne i en väldigt bra period. I den andra halvleken spelade vi ett spel som var väldigt bekvämt för oss. 

Vad har du att säga om domaren i denna matchen?
Jag måste säga att det bästa dessa killarna har gjort är att vinna ligan på Barcelonas hemmaplan, det är det bästa de har gjort.

Även om det stod 2-3 och Gabi blev utvisad, tror du att ni hade chansen att gå vidare i den andra halvleken?
Ja, det är jag helt säker på men matchen för mig slutade i den första halvleken.