Du såg väldigt fundersam ut efter Real Madrids mål...
Målet kom som ett bakslag för oss då de inte inte hade haft några farliga målchanser innan dess. De började även föra matchen i inledningen av den första halvleken och när de hade ett övertag samtidigt som vi låg under med 1-0 krävdes det ändring. Bytena blev väldigt bra och gjorde så att vi fick mer rörelse på mittfältet. Correa fick även en mer fri och central roll när Torres byttes ut. Det känns ganska bittert då vi spelade oavgjort men kände att vi var nära att vinna

Det såg lite konstigt ut när du tog ut Torres som är anfallare och bytte in mittfältaren Thomas...
Jag skulle kunna säga väldigt många saker... Men bytena görs efter vad jag tror laget behöver. Fernando gjorde en fantastisk match, han joggade hårt, kämpade och hade även en målchans men målvakten gjorde en bra räddning. Jag fick uppfattningen att vi behövde trycka på framåt med hjälp med Correas rörelse och sammarbete med Griezmann och så blev det. 

En stor förkust om Griezmann lämnar...
Jag vet inte var han skulle gå, men men. Ord räcker inte till för att beskriva en spelare som fortfarande har viljan att förbättra och lyssna. Förutom det r han en spelare som är väldigt bra tekniskt, en bra avslutare som jobbar hårt och springer över hela planen. Att han är en så pass komplett spelare gör mig sentimental. Jag är väldigt nöjd med att ha honom i laget.

Tycker du att Griezmann är den bästa spelaren i världen, om man endast räknar med de som spelade i denna match?
Vad vill du att jag ska säga? Jag tycker han gjorde en enorm insats idag, detta tillsammans med Savic, Godín, Filipe och Gabi. Det är ingen tvekan om att vi fått med oss ett bra resultat, men det änns som att vi kunde vunnit matchen.

Atlético missade fler chanser än vanligt idag...
Vi är absolut inte trötta, nästan tvärt om. Rent fysiskt är vi i väldigt bra form men om det är något som kan ha påverkat var att vi inte spelade tillräckligt snabbt och pressade inte lika intensivt i den första halvleken, något som vi måste förbättra. Vi hade flera bra chanser men det gäller även att ta vara på de.

Cerci var beredd men tillslut bytte du in Giménez
Jag kände att vi kunde vinna matchen med Gimenez då han är en bra huvudspelare. Cerci är en bra spelare, men efter målet ville vi satsa mer på att försöka avgöra på en fast situation, något som dock inte skedde.

Är du stolt över att Griezmann har växt ut till en riktig målskytt efter att bara ha varit en ytterforward när han kom till klubben?
Ja, det är jag faktiskt. När han kom hit fick jag diskutera med många då jag satte honom som anfallare och folk sa att han skulle spela på kanten. Men jag såg att han hade vad som krävdes för att kunna spela som central anfallare. Självklart har det inte varit lätt för honom att anpassa sig men efter matchen mot Bilbao (där det blev tre mål) började han visa vad han går för. Jag är nöjd med hans utveckling.

Hur ser du på matchen mot Leicester?
Vi har tittat på matcherna de spelat och det är ett bra lag som lyckades vinna den engelska ligan. De har klarat av de motgångar de stött på och för många är det ett annat lag som vi kommer möta, om man jämför med det som vi fick vid lottningen. Vi vet dock att det kommer bli en svår match där vi måste jobba hårt. De har ett starkt lag som på många sätt spelar likt oss.