Hur ser du på att Luis Enrique har sagt att hans lag är bland de bästa i Europa?
Det är hans åsikt vilket jag respekterar.

Vad är skillnaderna i förberedelserna mellan en match mot Real Madrid och mot Barcelona?
De är två av de bästa lagen i världen, dock är de två olika typer av lag. Real Madrid spelar mer vertikalt och är mer direkta i sitt spel medan Barcelona med Rakitic på planen är ett lag med mycket bollinnehav, de har även grymt bra individuella spelare. De kan både spela på kontring och på bollinnehav. De har fortfarande det i sig som gjorde att de blev bland de bästa i världen.de har kvar sitt DNA. Med Rakitic har de en bra vision i spelet både på kort och långt håll och med värvningen av Suárez har man en av de bästa niorna. Det är ett väldigt komplett lag.

Hur ändras Barcelona med Luis Suárez på plan?
Suárez egenskaper är annorlunda mot de som spelat på kanten tidigare. Med Pero får de mer diagonala löpningar. Suárez är väldigt komplett, det är en spelare som jag gillar. Inte bara för hans spela utan även för hans intensitet och hans hunger. Han gör anfallet ännu bättre tillsammans med Neymar och Messi

Ser du fram emot när januarifönstret stänger för att lägga ner alla rykten om möjliga försäljningar?
Jag utesluter varken att någon lämnar klubben eller att något kommer. Jag koncentrerar mig endast på de som är här. De som har styrkan, energin och entusiasmen att vara i ett lag där de är. När fönstret är stängt kan vi glömma problemen.

Är detta Barcelona bättre än Martinos Barca förra året?
Deras målvaktsvärvning har gjort att de fått in en bättre spelare på den postionen och med Luis Suárez får man ännu ett alternativ i anfallet. Rakitic kan ersätta både Xavi eller Iniesta. Det finns ingen spelare som inte är bra i detta laget. Allt från målvakten till anfallarna.

Tror du du att det som händer i Barcelona för tillfället gör er till favoriter?
Vi fokuserar endast på lagets kapacitet och de individuella spelarna i Barcelona. Det är inte bra att tänka på vad andra tycker och tänker eller vad pressen säger om vad som händer i Barcelona. De håller på att lösa sina problem inom klubben och matchen kommer att bli en väldigt bra sådan.

Hur värdesätter du säsongen som Godín gör?
Det är en spelare som är väldigt svår att ersätta då han är väldigt viktig för laget då han alltid kämpar. Självklart är det väldigt svårt. Han har en bra balans på allt i sitt liv vilket gör att han har en väldigt viktig plats i laget. Förutom det uppskattar jag att ha en så bra person i laget som indentifierar sig med klubben och sättet som vi spelar.

Nu när Messi inte är glad i Barcelona, skulle du värva honom?
Det är inget som är verkligt. Det finns ingen mening med att tänka på detta.

Vad bör göras när en spelare styr mer än en spelare?
Jag vet inte, det har inte hänt mig. Jag kan inte förklara för jag har inte varit med om det.