Har ni tappat chansen att vinna ligatiteln efter kvällens match?
Allt i livet beror på hur man ser det. Vi är sex poäng före Villarreal vilket är positivt med tanke på att de är våra rivaler.

Är du mest nöjd eller onöjd med matchen?
Det är klart att vi hade velat vinna matchen och vi hade hela tiden vilja att vinna. Villarreal är ett lag som spelar väldigt bra defensivt i eget straffområde för att sedan kontra effektivt. I den första halvleken klarade vi av deras kontringar bra men efter halvtidsvilan hade de några farliga kontringar där de kunde avgjort matchen. Vi spelade inte bra men vi tappade aldrig viljan att vinna matchen. Vi har fortfarande sex poäng ner till Villarreal vilket är positivt.

Är Villarreal er svåraste motståndare, efter Madrid och Barça?
Om jag inte missminner mig har vi förlorat en match mot de på bortaplan och en på hemmaplan. Vi vann den första matchen som vi mötte de på Calderón och i Vila-real vann vi två gånger. Vi har även vunnit här en gång till och idag spelade vi oavgjort. Vi har mer problem med Málagas tränare, som har vunnit över oss med båda Osasuna och Málaga, han är den som har ett litet övertag på oss, inte Villarreal.

Är du orolig då Barcelona drar iväg i ligatoppen?
Allt beror på hur man vill se på saken. Om vi ser till de mål vi har denna säsong går det bra för oss. Självklart kommer det vara väldigt svårt för samtliga lag under resten av säsongen, förutom för Barcelona. Barcelona är ett annorlunda lag och det är inte lika svårt för de att vinna som för andra lag. Sevilla spelade oavgjort, Athletic förlorade, Madrid spelade oavgjort. I den andra halvan av säsongen blir det svårare då det inte blir samma typ av matcher som de första månaderna, det är helt annorlunda. Vi alla har behov av att ta poäng vilket gör det svårt för alla att nå sina mål.

Står du fortfarande fast vid det du sa om att "La Liga är farligt anpassad för att Real Madrid ska vinna"?
Jag har redan sagt det tusen gånger. Jag kommer inte att återupprepa det igen. Ni får i så fall ta en titt på videon.