Många "bänkspelare" på planen...
Vi ville använda oss av spelare som är friska och har mycket energi i slutet av säsongen. Matchbilden var lite som jag hade tänkt mig och vi får med oss tre otroligt viktiga poäng i en period under säsongen där poängen är värda lite mer.

Svårt för er att öppna upp matchen med reserverna...
Nej det tycker jag inte. Vi gick in och försökte ha en hög intensitet för att få matchen dit vi ville och vi hade ett par bra chanser i den första halvleken, detta genom Correa och Vietto. Vi borde kanske ha spelat lite högre upp i planen under de första 45 minuterna.

Vad tycker du om busvisslingarna mot Vietto och Óliver?
De är två spelare som är viktiga för oss, speciellt i slutet av säsongen.

Tycker du resultatet var rättvist?
Jag säger alltid att resultatet är rättvist, oavsett om vi vinner eller förlorar. Man mäter matcher i antal gjorda mål och inte i antalet skapade chanser. Rayo behöver mål och poäng nu i slutet av säsongen och de hade även några bra chanser, speciellt i den andra halvleken, då de förde spelet och hade mycket boll.

Vi är inne i en fas av säsongen där det är mycket matcher på kort tid och det är viktigt att vinna, det gjorde vi idag och jag är nöjd.

Vad vad meningen med att byta ut Gabi?
Att byta in Koke.

När tror du Barcelona kommer tappa poäng?
Jag vågar inte gissa.

Vad är det som saknas för Vietto?
Det hela är mitt ansvar. Han får inte kontinuitet i spelet och då är det inte heller lätt att komma i form. Detta samtidigt som de andra på hans position, Griezmann, Torres och Correa gör det väldigt väldigt bra och hindrar honom från att spela ofta.