Är du glad?
Ja, killarna gjorde en väldigt bra match. Ända från början spelade de på motståndarnas planhalva där de pressade och skapade målchanser. Jag har en väldigt bra feeling efter matchen.

Känner du inte att ni är längre ifrån att gå vidare efter endast 0-0?
Nej. I returen kommer vi spela på vår hemmaplan vilket är viktigt. Vi gjorde en bra match ikväll och jag känner att det endast är positivt inför framtiden. 

Det är synd att ni inte gjorde mål då ni hade chanser...
Det gör mig entusiastisk att vi gav allt, hade målchanser, dominerade matcher, pressade högt upp på motståndarnas planhalva framför deras hemmapublik. Jag är väldigt nöjd med spelarna och jag vet att målen kommer att komma. Vi måste fortsätta insistera på att målet kommer.

Vad tycker du om PSVs match?
De är ett svårt lag att möta. De är snabba och kontrar väldigt bra. I den första halvleken skapade de någon farlig chans, framför allt efter den fasta situationen. Men det var vi som kontrollerade matchen. Vietto hade en chans, Griezmann en, Koke en annan och jag tror även att Correa hade en i den andra halvleken. Jag har en bra känsla efter denna matchen.

Är ditt leende ett tecken på optimism inför returen?
Nej, jag gillar inte att ljuga, jag pratar endast om verkligheten. Hur ska jag inte vara lugn och vi spelar returen på hemmaplan?

På lördag möter ni Real Madrid...
Vi kommer att börja tänka på det snart. Just nu går vi igenom det som hänt i Champions League.