Hur ser du på landslagsuppehållet?
Väldigt bra. För tre år sen var det fyra spelare som var på landslagsuppdrag, idag har vi 16. Det finns fler positiva saker än negativa. Balansen i laget är bra och det är det som är det viktiga. För de som har varit i det stadiet vet att det är viktigt.

Trots att Raul Jiménez inte får spela i klubblaget stod han för två mål för Mexico i veckan...
Jag slutade aldrig tro på honom. Jag såg de två målen och som jag sa, han är inne i en bra period. Vem som spelar eller inte är mitt beslut. Han har vad som krävs men han spelare inte för att jag väljer det, men han har allt som behövs

Vad har du att säga om din son Gios (River Plate) match inatt mot Boca Juniors?
Det var en svår och tuff match, en klassiker. Jag tyckte att han var bra, precis som hela laget var. Det var en klassisk stormatch i en cupsemifinal (Copa Sudamericana).

Många spelare är iväg på landslagsuppdrag, hur ser du på det?
Vi är vara vid det. Förhoppningsvis kommer det att fortsätta så då det är bevis på att spelarna gör det bra. Det hårda arbetet i Atlético ger spelarna också möjligheten att få spela i landslaget med.

Hur ser du på morgondagens motståndare, Málaga?
Málagaspelarna har ett väldigt bra självförtroende och från mittfältet och framåt spelar de mycket bra. Vi får se hur Amrabats frånvaro påverkar laget men vi är beredda på flera olika varianter.

Málaga har fem matcher utan förlust...
De gör det mycket bra sedan en tid tillbaka. De lyckades få stopp på Barcelona när de var som bäst. De har en väldigt bra offensiv och är mycket tekniska, utöver det har de väldigt rutinerade mittfältare.

Saknas det fart i kontringsspelet?
Man måste alltid anpassa sig till spelarnas karaktärer. Vi kanske inte har så mycket snabbhet på längre sträck. Mandzukic rör sig bra inne i boxen men vi saknar lite fart i de långa löpningarna.

Raúl Jiménez och Cerci....
Idag när jag såg Raúl sa jag till honom att jag såg hans två mål,. Jag tänker alltid på kollektivet. Jag läser tidningarna och Manchester, Arsenal och Inter vill ha Cerci. Vi har redan sålt Demichelis utan att spela och nu Cerci, utan att spela har han tre lag efter sig. Detta beror på att Atlético är ett väldigt stort lag.

Har Cercis uttalande stört dig?
Att spelarna uttalar sig påverkar inte mig. Det är ingen tanke eller kritik mot tränaren.  Det är en egen tanke och när vi tränar så är vi alla tillsammans.

Nu kommer Giménez chans efter Mirandas skada..
Han väntar på sin tur sedan en tid tillbaka. Han konkurrerar med två lagkamrater som är väldigt viktiga för vårt försvarsspel. Vi tror mycket på honom och förhoppningsvis kommer han att vara väl förberedd.

Känner ni press inför matchen imorgon?
Vi har aldrig möjligheten att göra fel. Det kommer att vara som en final imorgon.

Har ni tappat förtroendet för Cerci?
Vi tappade inte förtroendet. Tränare försöker alltid att tänka på laget i helhet. Det är svårt att alla ska få spela och det är tränaren som bestämmer.