Med tanke på förutsättningarna inför denna matchen, skulle du vilja ha spelat returmötet på Vicente Calderón? Kommer Atlético spela väldigt annorlunda imorgon om man jämför med vad man gjort om det var på hemmaplan?
Leicester är inne i en bra form och har haft en bra intensitet under de senaste sex matcherna, likt den man hade under förra säsongen. Jag har inte riktigt förstått den här reglen med att man får fördel om man spelar returen på bortaplan. Skulle det behövas kommer bortalaget ha 30 minuter extra på sig att avgöra matchen med bortamål och UEFA har aldrig kunnat förklara för mig varför det år så. Denna gång är det vår tur att spela returmatchen på bortaplan, andra gånger har vi spelat hemma. Ett bortamål för oss skulle betyda otroligt mycket i en match som kommer vara väldigt tight och avgöras på detaljer.

Hur viktigt är det för Atlético att göra mål imorgon för att gå vidare?
Lagen liknar varandra väldigt mycket och detta möte kommer vara likt det som spelades i Spanien. Imorgon kommer det avgöras på små detaljer.

Har någon från argentinska fotbollsförbundet kontaktat dig om tränarposten och vad har du att säga om läktartragedin i Argentina?
Jag har inte pratat med någon från AFA. När det kommer till det som hände i Argentina är det tragiskt och det är inget vi kan kontrollera. Det är ingen frågan om fansen i sig utan en fråga för samhället. Jag hoppas att folk börjar ta bättre beslut och tänker efter mer, allt för ett bättre Argentina.

Hur ofta händer det att motståndarna punktmarkerar Griezman, händer detta ofta och vad säger du till honom i ett sånt läge?
Jag tror inte att något lag gjort det än men skulle det hända har Griezmann de kvalitéer som krävs för att klara av det.

Vad skulle det betyda för Atlético att ta sig till sin tredje semifinal på fyra år och vad är det bästa som Atlético gjort i Europa?
Det bästa laget gör är att alltid vara konkurrenskraftiga och vara med i kampen om att vinna i allt man ställer upp i. Angående det andra blickar jag endast på morgondagen. Vi kommer spela en match på en arena med en otrolig stämning där Leicester känner sig säkra med sina fans på läktaren. Det viktiga för oss är att ta tag i matchen och få till den matchbild vi är bekväma med.

Är spelarna redo för imorgon och har du pratat med Sampaoli om hans upplevelse här på King Power Stadium?
Spelarna är redo, och jag har inte pratat med Sampaoli.

Imorgon gäller det för Leicester att få med sig ett bra resultat, hur kommer du spela? Kommer ni att spela väldigt offensivt, backa hem eller helt enkelt spela ett balanserat spel?
Jag sa redan innan den första matchen att det kommer bli en tät strid och att det hela kommer avgöras i returmötet. Lag brukar nästan aldrig ändra sitt spelsätt, speciellt inte med så pass lite kvar av säsongen. Vi är ett lag som är starka på bortaplan samtidigt som Leicester är ett lag som är väldigt starka i inledningen av matcher. Båda lagen har bra defensiv, vi tänker mycket på detaljerna i spelet och vi är lika på väldigt många punkter.

Hur säker är du på att Antoine Griezmann kommer spela i Atlético Madrid nästa säsong?
Det är en fråga för Griezmann.