Konkurrens...
Det är alltid bra att ha flera bra spelare som kan göra laget och klubben bättre. Vi startar med elva spelare men andra kan komma in under matchen för att ge oss det vi fattas. Ibland finns det startspelare som du tror kommer vara avgörande i en match, men istället blir det någon som blir inbytt. Det är så man märker skillnad på trupperna i de olika lagen.

Möjligt att matchen blir inställd...
Vi tänker på att spela och inget annat.

Celta Vigo...
Celta är ett lag som jobbar väldigt hårt och ett svårt lag att möta. De håller sig till sin spelidé under hela säsongen även om de för motgångar. De kommer försöka sätta press på vår backlinje och när de väl får bollen spela snabbt på den sista tredjedelen av planen. Vi planerar en match där de styr spelet och vi väntar ut dem.

Startelva...
Vi kommer att ta med oss 20 spelare, det är bäst på grund av regnet, planen och andra typer av saker som kan påverka.

Jackson...
Jag är nöjd med honom. Han har gjort lika många mål som Vietto, Correa och Torres men har spelat mindre. Han byttes in i Vallecas och assiterade till Griezmanns 0-2-mål och i matchen mot Levante hade han flera chanser att göra mål. Vi är nöjda med honom och det som krävs är tålamod, precis likadant som med Vietto, Torres och Correa.

La Liga...
Vi tänker endast på oss själva och alla matcher vi kommer spela är svåra. Barcelona och Madrid har excelenta fotbollsspelare, och om du har det är det stor chans att du vinner.

Augusto...
Jag har inte bestämt om han ska starta. Vi får se hur det blir med matchen (med tanke på klimatet) innan det blir klart.