Är morgondagens match den svåraste med tanke på hur ni förbereder er?
Det är den svåraste, då det är den vi spelar imorgon. Vi vet att matchen kommer bi väldigt svår men vi vet var vi står och var vi har vår rival. Det kommer bli en match med hög intensitet och med två lag som kommer kämpa för att gå vidare till nästa runda.

Har mötet med Celta Vigo har blivit till en personlig "fight" med Berizzo?
Det kan jag inte svara på då jag inte pratat med honom om det. Vi försöker spela varje match som om det var en final och vi tänker endast på oss själva. Vi vet hur viktigt det är att gå långt i Copa del Rey och hur stort det är att vinna turneringen, som vi gjorde på Bernabéu. Vi har mycket respekt och kommer göra vårt bästa för att gå vidare.

Förbereder ni alla matcher likadant i en viktig vecka som denna?
Vi går in i varje match med samma bestämdhet och för tänker endast på en match i taget, och i detta nu är den mot Celta den viktigaste.

Tre matcher på sex dagar...
Som tränare är det enda jag får veta är tiderna och vi måste förbereda oss för att göra en så bra match som möjligt. I livet finns ursäkter och verkligheten, jag väljer att leva i verkligheten.

Bör Atlético klaga mer för att man ska bli respekterade?
Vi kan tyvärr inte välja. Vi måste förbereda oss och inte ge upp. Livet kan levas på två sätt, antingen att leta efter ursäkter och protestera, eller att ta sig an det som händer. Jag har inga ursäkter och tar mig an vad som finns framför mig, det är så man utvecklas.

Skulle du säga att de kommande speltiderna är ett tecken på att La Liga är väldigt upplagt för att inte vinnas av Atlético Madrid?
Jag tänker endast på matchen mot Celta Vigo. Att tänka på andra matcher är farligt då det gör att vi inte har blickarna mot matchen imorgon.

Kan någon komma att ansluta eller lämna under transferfönstret?
Under transferfönsterna finns det alltid representanter som jobbar för att få till affärer. Klubbledningen tänker på det bästa för klubben och dess spelare. Förhoppningsvis kommer vi fortsätter att vara konkurrenskraftiga och så att fansen kan vara lyckliga.

Någon nyhet kring Fernando Torres kontraktsförlängning?
Jag hade inget att säga för några dagar sen då jag inte har något att säga. Vi har pratat med Fernando och han vet vad jag tänker samtidigt som han har sagt vad han tycker. Vad som sades stannar mellan oss och vi båda är nöjda med vad vi kommit fram till.

Finns det någon spelare i truppen eller någon i klubben som sagt att de vill lämna klubben?
Det är normalt att alla vill spela och det är logiskt. Det bästa med fotboll är konkurrens och att få spela. Både tränarstabben och klubbledningen letar efter lösningar som vi tror är bäst för oss och laget. Vi pratar alltid med spelare och försöker att hitta en lösning som är bäst för oss alla. Förhoppningsvis kommer de spelarna som är kvar här vara lyckliga och fortsätta konkurrera med sina lagkamrater i detta Atlético.