Kort tid för återhämtning efter match söndag, onsdag och lördag..
Samtliga spelare har varit tillgängliga förutom Jackson och vi väntar tills imorgon för att se hur de som spelade i onsdags har återhämtat sig. Därefter tittar vi på vilka spelare vi behöver till matcher och utgår därifrån.

Styrkor och svagheter..
Vi försvarar väldigt bra, inte bara försvaret utan även anfallarna som går ner i banan. Våra styrkor är samma som de varit de senaste åren, att vara ett svårt lag att möta som utöver lagspelet även är väldigt duktiga individuellt.

Vad är bäst för Atlético, om Benítez fortsätter i Real Madrid eller om han lämnar?
Jag har inget att kommentera angående detta.

Vad är bäst för klubben, att ha som mål att komma tvåa eller tre varje år för att gå till Champions eller kämpa sporadiskt om titlar?
När vi kom hit ville vi bli ett lag som är uppe i toppen och stör, ett lag som aldrig skulle vara lätt att slå. Det är precis det vi har uppnått och vi har varit den typen av lag under en längre tid. Det svåraste inom fotbollen är att hålla den fina formen och fortsätta vinna, vilket inte är lätt. Det ser ut som att bra spelare alltid kan vinna men så är inte fallet. Jag tror att stabiliteten har kommit fram efter klubbledningens och spelarnas tuffa jobb som de gjort sen vi kom hit för fyra och ett halvt år sen. 

Marco Asensio..
Espanyol är ett väldigt hårt jobbande lag. De har haft flera spelare som lämnat och kommit in men sakta men säkert börjar de hitta sitt spel i de senaste matcherna. På mitten har de Hernán Pérez som gör det väldigt bra. Caicedo är inne i en fin period och Asensios vision i spelet är något utöver det vanliga. Varje gång han får bollen vill han gå framåt och göra det svårt för motståndarna, det är en spelartyp som alla gilar. Han tittar alltid framåt i banan när han får bollen och är en farlig spelare. Det är via honom som laget börjar generera farligheter

Är Barcelona er största rival i ligan?
Laget som vi måste slå är Espanyol.

Saknas djupet i spelet som Torres behöver?
Nej. Vi är bra i djupled och vi skapar flera målchanser. Vi behöver dock mer precision framför mål

Pressen med Gabi och Koke har varit väldigt bra i de senaste matcherna, är detta det bästa sättet ni kan spela på?
Vi håller på att förbättra presspelet längre fram i banan med våra tre mittfältare, vilket var svårare för oss innan. Innan gick vi ändå tillbaka till 4-4-2 då vi inte hade rätt spelare. Nu har vi Carrasco som gör att vi har blivit bättre på att vinna tillbaka bollen om vi skulle tappa den på den sista tredjedelen.

Vet du vem ni kommer att starta med i anfallet imorgon?
Nej, vi har inget lag vi utgår från. Vi har en idé och vi följer alltid den. Vi tar ut de spelarna vi anser är bäst för var match och just ni väntar vi på att spelarna ska återhämta sig och imorgon tar vi beslut om startelvan.

Titelaspiranter..
Vi tänker endast ta en match i taget. Vi försöker alltid att förbättras oss själva och vi vet att vi kan, det är vårt mål.

Vad har ändrats i Atlético sen ni förlorade för en månad sen?
Inte mycket.

Är ert mål de kommande omgångarna att ligga före Real Madrid i tabellen?
Vårt mål är att förbättra oss vilket vi även vet att vi kan. Vi vill få laget att växa utan att kolla på våra konkurrenter.