Godín - Gimenez...
De har spelat med oss under en längre tid och det är stark konkurrens i mittförsvaret tillsammans med Savic. I denna match ville vi ha ett starkt huvudspel med Giménez och samtidigt dra nytta av hans passningsspel. Både Godín och Savic är väldigt viktiga och de vet de om. Våra fyra mittbackarna är några av de nästa i LaLiga.

Koke...
Med bytet ville vi ha in mer fart. Vi gjorde det bra med Gabi och Saúl i det defensiva och när Carrasco kom in skapade vi även fler chanser. Carrasco skapar mer fart i anfallen och det var exakt det vi behövde.

Meddelade i halvlek...
Vi har haft många motgångar denna säsong. Vi kunde inte värva, Costa utan spel i fem månader, Vitolo fick lånas ut samtidigt som vi släppte flertalet spelare. Vi har åkt ur i både Champions League och Copa del Rey och det har svidit väldigt mycket.

Mycket har gått emot oss och när det gick trögt idag tog vi en diskussion i halvlek, därefter gick vi ut och spelade den andra halvleken.

Säsongen...
Denna säsong har varit annorlunda. Vi har utvecklats hela tiden trots att vi inte kunnat värva och det har påverkat mycket i laget. Jag är säger på att jag kommer bli en bättre tränare efter att detta året är över.

Torres...
Han stod för en viktig insats, precis som hela laget. Han blev bättre under matchens gång.

Transfermarknaden...
Vi väntar och se vad som händer. Jag stänger ingen dörr för jag vet att klubben jobbar för vad som är bäst för laget. Vi får vänta några dagar för att få reda på exakt vilka spelare vi kommer kunna räkna med i sluttampen av LaLiga och Europa League.

Blicka uppått i tabellen..
Barcelona är långt före. De spelar väldigt bra och det är svårt att de skulle börja tappa. Det bästa vi kan göra är att fortsätta och utmana oss själva. Vi hoppas kunna komma till slutet av säsongen med chans att vinna någon titel.