Hur kändes det efter Torres utvisning?
Jag är återigen stolt över de spelare som jag har i truppen. Stolt över ett lag som kämpar för livet i varje match, det kvittar vad de ställs inför. Vi använder inte oss av ursäkter utan rättar oss efter verkligheten. Vi spelade väldigt bra fram till den 35:e minuten då utvisningen kom och var även nära att göra 0-2. I den andra halvleken tog Barça över och kunde föra spelet och attackera på kanterna, de lyckades även göra två mål. 

Jag hoppas att spelarna fortsätter att spela som de gör och vara stolt över tröjan som de bär.

Var du arg på domaren eller på Torres efter utvisningen?
Absolut inte med Torres.

Tycker du utvisningen var rättvis?
Det får ni avgöra. Det är domaren som dömer och vi är här för att göra det så bra som möjligt rent fotbollsmässigt. Vi kan inte påverka domarens beslut.

Resultatet...
Vi är fortfarande med i matchen. Hade vi haft fler spelare på planen hade vi nog kunnat göra fler mål vilket skulle satt oss i en bättre sits inför returmötet. Resultatet som blev ger troligen fansen i Madrid inte samma hopp om att gå vidare.

Du fick andas ut Innan du kom in till presskonferensen, säger du vad du tänker eller håller du inne med något?
Du har helt rätt, jag försöker att tänka på det istället för att säga det. Jag säger inte allt jag vill säga, det kan jag lova dig.

Iniesta sa att resultatet var väldigt bra för Barça, håller du med?
Om en så pass stor spelare som Iniesta säger det finns det inget att kommentera. 

Matchen...
Vi känner alltid att vi är ett starkt lag. När vi kämpar och jobbar så hårt som vi gör trots motgångarna som vi stötte på under matchen blir det svårt. Vi kommer att göra allt för att gå vidare till semifinal.

Ändrade Torres utvisning din matchplan?
Ja, vi hade 65 minuter kvar att spela och fick en utvisning. Hade vi haft en spelare mer på banan hade det nog inte blivit samma match, men nu fick vi tänka om.

Efter Torres utvisning fanns det två situationer med Suárez, först med Juanfran och sen mot Filipe, vad tycker du om de båda situationerna?
Bara två?....Som Jag sa innan kan jag inte säga vad jag verkligen tycker och tänker. Jag gillar inte att kommentera andras arbete och domaren uppfattade situation som han gjorde. Nästa vecka spelar vi returmötet och då hoppas jag att vi lyckas ta oss till semifinal och vara ett bland de fyra bästa lagen i Europa. Vi fortsätter att störa toppskiktet, både i La Liga och Champions League.