Vad tycker du om stämingen på arenan och tror du att det påverkade laget?
Jag var inne i matchen och kollade på spelet. Det var en underhållande match där båda lagen hade flera chanser att göra mål. Vi hade flera chanser att avgöra matchen och försökte hitta det spelet vi behövde genom Griezmann, Cerci och även Arda Ibland. Även Mandzukic var bra med. Senare i matchen spelade vi med tre mittfältare och satte ut Griezmann till vänster och Cerci till höger. De avgjorde matchen efter en väldigt fin kontring och jag är glad för Viettos skull även om det var en förlust i en väldigt viktig match då vi inte förlorat hemma på ett år. Vietto har väldigt fina kvalitéer vilket han även visade.

En av ståndpunkterna i ditt Atlético är att alltid tro och jobba hårt, såg du under någon del av matchen att det inte riktigt var så?
Möjligtvis under de 20 sista minuterna av matchen. Det var även så att Villarreal gjorde det bra och avgjorde matchen efter en fin kontring. Vi får gratulera Villarreal för vinsten och se fram emot torsdagens match.

Var det så att bytet med Mario var för att undvika Villarreals kontringar (typ den som ledde till målet)?
Det jag ville var att kunna spela med fyra spelare i anfallslinjen och det kändes som att laget kom igång lite mer men de fick en snabb kontring där Vietto avslutade med kvalité.

Tycker du att domaren gjorde fel efter att dömma mot Mandzukic regelrätta mål?
Jag kommer inte att prata om domaren. Det är inte rättvist att prata om domaren och speciellt inte när man förlorar.

Ibland såg man att du manade på publiken. Tyckte du att stämningen var dålig på Calderón?
Jag tyckte att stämingen var bra.