Både matchen idag och den i ligaspelet har det varit svårt för er att skapa något då Barcelona haft mycket boll och kommit till målchanser, vad måste ni göra för att kunna göra mål i returmötet?
Denna matchen var inte lik den förra. Jag tycker att vi försvarar oss bättre i denna och det är sant att vi inte fick så många chanser att gå till anfall men jag tycker att vi hade ganska bra kontroll över matchen även om det var Barcelona som hade bollen mest. 

Är du nöjd med hur matchen såg ut eller skulle du vilja se lite lite mer “fotboll”, framför allt i den andra halvleken?
Jag vill alltid vinna med 4-0 om jag kan men det finns alltid en motståndare som spelare väldigt bra och jag tycker att Barcelona har blivit mycket bättre de senaste matcherna. Framför allt i presspelet på offensiv planhalva och det var svårt för oss att ta sig förbi deras förstapress. Vi kom inte förbi särskilt många gånger och det var mer än prestation av motståndaren än att vi var dåliga.

Hur ser du på returen efter detta resultatet?
Jag ser positivt på returen då vi möter en bra motståndare och dubbelmötet är fortfarande inte avgjort.

Vad tycker du om domarinsatsen?
Vi försöker att aldrig prata om domarna och vi kommer inte göra det idag heller. 

1-0 är ett hårt resultat, speciellt om man kollar på hur matchen såg ut?
Som jag sa innan så kändes det som att vi kontrollerade matchen även om vi inte kunde gå på så mycket kontringar och inte hade så många målchanser. Nu får vi se fram emot returen som jag inte tror kommer vara särskilt lätt. 

Vad tycker du om att Dalian Wanda Group köpt 20% av Atlético Madrid?
Allt som är positivt för klubben välkomnas av mig och när Cerezo och Gil Marín kommer tillbaka kommer de att berätta lite mer men de är välkomna som sagt. 

Anser du att resultatet är rättvist?
Ja, det gjorde vi ett mål och vi gjorde inget.

Varje gång ni spelar på Camp Nou händer det olika saker, denna gång spelade Gabi på en annorlunda position än vad han brukar, vad ville du få ut av detta bytet?
Det som hände. Vi försökte att blockera vänsterkanten där de har väldigt bra spelare och pressar på väldigt bra med Neymar, Inresta och Jordi Alba och vi försvarade ganska bra. Det blev inte som förra matchen då deras spel på vänsterkanten skadade oss mer. Koke fick spela lite mer i mitten och kom närmare Arda då vi försökte komma förbi på vänsterkanten då vi visste att de inte försvarar lika bra på den kanten och de få chanser vi fick kom efter spel på den kanten. Det var inte som vi tänkt oss men lite hände ändå. 

Kommer returmötet bli annorlunda jämfört med de två senaste då ni måste anfalla mer?
Idag var vi närmare att göra mål än förra matchen, iallafall på resultatet. Vi kommer inte att ändra mycket. Vi kommer att fortsätta på samma linje som vi gjort dessa tre och ett halvt åren och troligtvis kommer vi att spela precis som idag.

Idag skapade ni inte så mycket efter fasta situationer, är det på grund att Atlético hade en dålig dag eller att Barcelona försvarade sig väldigt bra i dessa situationerna?
Barcelona gjorde det bättre än oss, både på de defensiva och defensiva fasta situationerna. 

Är spelarna slitna efter detta tighta spelschemat inför returmötet?
Nej, det bästa som kan hända en fotbollsspelare är att få kämpa och få spela. När man får spela betyder det att man gör det bra och det är sant att spelare kan bli trötta men det finns även vilja, jobb och konkurrens. Vi kommer att fortsätta spela med samma intensitet och entusiasm som vi alltid har haft. Spelarna har skördat framgångar under de senaste åren och de är vana vid att utmana i stora turneringar ända till slutet.