Hur förklarar du er andra halvlek?...
Först och främst vill jag gratulera vår motståndare då de gjorde en väldigt bra match. Vi kontrollerade den första halvleken bättre men under den andra tog de över och vi kunde inte komma ut deras press. Jag gratulerar mina spelare då de gjort en stor ansträngning. Vi är nöjda då vi endast fick en spelare skadad.

Giménez ville fortsätta, varför lät ni honom inte?
Han sa att något inte kändes rätt. Vi låter inte en spelare fortsätta och göra skadan ännu färre, det viktigaste är kroppen och spelarnas hälsa. Han sa till oss att han ville komma in igen och spela som anfallare. Det var en rättvis förlust. Vi gav allt vi hade men de pressade väldigt mycket under de sista tio minuterna. De har en bra arena med bra supportrar som är väldigt nära planen. De pressade domaren mycket samtidigt som de stöttade sitt lag. Sporting har väldigt bra spelare och de har haft lite otur denna säsong, men om de fortsätter spela såhär kommer de att klara sina mål denna säsong.

Är ni helt avhängda från titelkampen nu?
Vi har alltid haft samma mål, att bli trea, det är det vi jobbar med att nå. 

Medelålder på laget idag var 23 år...
Denna match kommer vara viktig för de unga när vi blickar mot framtiden. Jag är stolt över mitt lag då de gav allt idag.

Fick spela på lördag igen efter Champions League, medans andra får vila mer...
Jag gillar inte att leta efter ursäkter. Jag är glad då vi får spela på premium-tid. Vi spelar klockan fyra så de ser oss i Kina, det gör mig glad.