Påverkar Galatasarays tränarbyte hur Atlético kommer att spela imorgon?
Vi tänker endast på vilka spelare som Galatasaray har. Deras spelare är väldigt rutinerade och vet hur mycket matchen imorgon innebär. De har visat att de är bra lag då de gjort sex mål på de två senaste matcherna och även om de har släppt in några mål jobbar vi alltid efter sättet de spelar på. Vi vet att turkiska lag aldrig ger sig och Galatasaray är inget undantag.

Juanfran och Giménez..
Vi har truppen klar och imorgon vid lunch får vi se vem som kommer att starta, dock har vi inte bestämt något.

Är Jan Oblak inne i sin bästa period sen ankomst och kan vi säga att han är den bästa målvakten i Spanien för tillfället?
Jag hyllar alltid hårt arbete och speciellt det sättet som han gjorde för att ta över målvaktsplatsen. Under en svår inledning med skador samtidigt som Moyá fortsatte han att jobba hårt och tillslut lönade det sig. När han fick chansen tog han den och vi är väldigt nöjda med honom då han har en otroligt fin framtid. Förhoppningsvis kan har fortsätta att utvecklas då han är väldigt ung och vi hoppas inte att hans utveckling stannar upp.

Atlético behöver vinna för att bli gruppetta, jag kan tänka mig att en poäng inte är godkänt för er även om ni skulle ta er vidare till utslagsfasen..
Innan en match vet man aldrig om den kommer att bli bra eller inte. Inför en match är det bästa att vinna och det är därför vi förbereder oss. Vi måste göra en väldigt bra match där vi kommer in i det bra och spelar det spel vi måste för att kunna uppnå det vi vill, att vinna.

Ángel Correa...
Ángel Correa är en kille på 20 år och utvecklas som den kille han är. Allting har gått väldigt snabbt för honom, det började med att han fick speltid och gjorde viktiga mål, därefter fick han en startplats, kom med i landslaget och fick även där en startplats. Allt som händer honom är ett bevis på att han växer som människa, som man och som fotbollsspelare. Vi är väl medvetna om att han är en väldigt bra spelare, oavsett om han spelar från start eller får hoppa in 20-30 minuter då han behövs som mest. En spelare är inte bättre eller sämre när de inte spelar, alla spelare har olika moment och vi tränare försöker att använda oss av varje spelare vid det bästa tillfället. Ángel är en spelare som har en väldigt fin framtid och vi hoppas att han visar framfötterna när han får spela, vilket han har gjort flertalet gånger.

Är du mer optimistisk nu än för en vecka sen om vad laget kan göra, inte bara i Champions League, utan även i ligaspelet?
Nej.

Finns möjligheten att Atlético kommer att spela utan en renodlad anfallare imorgon?
Ja, möjligheten finns, självklart.