En möjlig vändning på dubbelmötet...
Vi tror på oss själva och känner till våra styrkor som vi kommer använda oss av imorgon. Allt som sägs innan matchen är som bortblåsta när domaren blåser igång.

Vad är nyckeln till att vinna med 3-0 mot Madrid?
Vi tror på det vi gör och vad vi kan göra. Jag tror väldigt mycket på spelarna i laget och då jag känt de i fem och ett halvt år tvekar jag inte alls på att vi kommer göra en bra match imorgon.

Vad säger du till de som inte tror att ni kan vända det imorgon?
Var och en får tro på vad de vill.

Handlar morgondagens match mer om taktik eller spelarnas känslor?
Det gäller att försvara oss bra för att ha någon chans imorgon. För varje sekund som går kommer vi göra vårt bästa för att ta oss vidare från denna semifinal.

Det sägs att spelarna i laget är trötta...
Självklart har vi siffrorna i åtanke när vi möter Real Madrid som har världens bästa trupp tillsammans med Barcelona och Bayern München. Vi är stolta över var vi befinner oss och vi är det enda lag kvar i turneringen som inte har chans att vinna vår liga. Vi kommer göra allt vi kan för att försöka ta oss vidare till final och vi kommer inte ge upp förrän domaren blåser av matchen.

Är det svårt att separera känslorna i en sån här match?
Vi är tvungna att gå ut och börja starkt, precis som alla lag gör på hemmaplan. När det kommer till känslorna bör man ha en balans mellan tänkandet och känslorna för att kunna göra en bra match. Jag vill inte se någon av mina spelare gå ut och inte ha några känslor, känslor krävs i en semifinal. 

Kommer vi få se ett annat Atlético än det vi sett under säsongen?
Det kommer nog se lite annorlunda ut då Juanfran och Giménez är tillbaka. Gameiro är kvitt sina problem samtidigt som Carrascos rygg har läkt. Efter några månader med skadeproblem har vi nästan hela truppen tillgänglig och då blir det även lättare för tränaren att välja de spelare han behöver inför matchen.

har du visat några andra matcher som exempel för att motivera dina spelare?
Om jag ska vara helt ärlig så hade jag lämnat min post som tränare om jag tvingats motivera mina spelare inför en match som den imorgon. Motivationen kommer komma imorgon då vi ställs mot en stor rival som slog oss med 3-0 förra veckan, i ligaspelet samt vunnit två finaler mot oss där de kvitterade i den 93:e minuten i den ena och i den andra vann på straffar. Detta är en stor utmaning för oss.