Laget blev mycket bättre i den andra halvleken. Vad var det egentligen som händer?
Vi kom in bra i den andra halvleken och bytena gjorde oss farligare offensivt. Vi fortsatte att jobba på samma sätt som vi gjort under hela säsongen och det är viktigt att laget fortsätter insistera.

Bytena gjorde att de som spelar mindre minuter fick chansen att visa upp sig. De är väldigt spelsugna och ger alltid allt när de får hoppa in. Det är viktigt att alla i truppen gör bra ifrån sig då vi har många matcher framför oss denna säsong.

Denna säsong har Atletico spelat 16 matcher utan förlust. Man har försökt spela på flera olika sätt och även blivit kritiserat. Nu har ni en match kvar och är endast tre poäng från ligaledningen....
Vi måste fortsätta jobba hårt. Det finns flera yngre spelare som i detta lag som vill fortsätta utvecklas. Vi lägger det dåliga som hänt bakom oss och blickar framåt. Vi är med i toppen i ligan efter denna väldigt viktiga matchen och vi är väldigt nöjda med de tre poängen.

Nu gäller det att förbereda fredagens match på bästa sätt. Den kommer bli väldigt svårspelat, precis som dagens match.

Många känner du att ni kan utmana om ligatiteln, känner du likadant?
De som känner så är samma som räknade ut oss för drygt 6 veckor sen. Jag blir varken glad eller ledsen när folk säger att vi kan utmana eller inte.

Är det endast att bollen numera går in i mål, eller har något mer skett?
Det är en helt annat energi i omklädningsrummet numera. Det hela ändrades för några veckor sen. Vår defensiv har blivit mycket mer stabil och matchen mot Roma, Chelsea, Betis och den idag har stärkt oss. Det finns dock fortfarande mycket att förbättra, men vi är inne på en bra väg.

Torres gjorde idag sitt första ligamål på Metropolitano. Känner du att vi ibland inte ger speltid till de som borde spela?
Jag tänker endast på vad som är bäst för laget och vad laget behöver.

Vrsaljko...
Han kommer från en längre tid utan att spela. Han är nu med i startelvan och gör väldigt bra ifrån sig. Vrsaljko är en viktig spelare som stått för två avgörande assist de senaste två matcherna.