Efter dina uttalanden om Torres igår och efter att ha sett publikens reaktion idag. Ångrar du något av det du sagt?
Fansen är alltid tio av tio och idag var inget undantag. Jag har inget mer att säga om ämnet.

Vill du inte förklara dig då det kan ha varit någon som missförstått dina ord?
Nej. Det kommer alltid att finnas polemik för den som söker det. Både jag och Fernando älskar klubben och vill att det ska gå bra både för laget och för klubben.

Hur påverkar Carrascos möjliga flytt till Kina och vad betyder det för Gaitan?
Om det blir en flytt för Carrasco är det en ung spelare med en ljus framtid som lämnar oss. Han är en viktig spelare för oss men han får ta sina egna beslut och vi får se hur det hela artar sig.

När det kommer till Gaitan är det klart att han kommer få fler möjligheter nu. Även om han inte spelat i varken i december eller januari är han en viktig spelare för oss och idag fick han 30 minuter för att återigen få speltid. Vi fick direkt se att det är en snabb spelare med bra spelförståelse. Förhoppningsvis kommer han in i det ännu bättre under det som är kvar av säsongen.

Vad säger du som tränare om att viktiga spelare som till exempel Carrasco och Torres kan lämna under den kommande veckan?
Det är inte jag som tar besluten men självklart är jag med och ger min syn på det hela. Vi är självklart medvetna om att den kinesiska marknaden är öppen till och med den 28 februari.

Idag var det drygt 45.000 på plats. Känns det som att fansen även ser fram emot denna turneringen efter uttåget från Champions League?
Fansen ser fram emot allt som har med Atlético Madrid att göra. Idag inviger vi den nya pressalen som är väldigt fin och på planen har vi en bra mix av spelare. Allt från unga spelare som tar stora steg för varje dag som går till toppspelare som visar vägen för hela laget.

Gameiro..
Kevin hade det svårt då han inte kunde vara med riktigt på försäsongen och spelade sina första matcher i oktober. Han har blivit bättre för varje månad som gått och idag är han väldigt snabb och ser bra ut framför mål. Förhoppningsvis fortsätter han så då han är viktig för laget.