Matchen är nu över... Har du börjat tänka på Real Madrid?
Nej. Jag njuter fortfarande av spelarnas insats idag och sättet som vi genomförde matchen, precis som vi bestämt. Vi behövde en match som den idag för en extra kick i racet med Sevilla, och denna match var den perfekta tillställningen.

Är du orolig över Giménez skada då varken Juanran eller Vrsallko finns tillgängliga?
Vi får se hur det är med José, men hur som helst får vi hitta en lösning som ersätter honom i tisdagens match. Efter att ha förlorat mot Villarreal gör dagens insats mig väldigt solt. Jag tröttnar aldrig på att hylla dessa spelare då de är otroliga. För fyra dagar sen förlorade de och idag gick de in och avgjorde matchen på 18 minuter.

Förväntade du dig att det skulle bli så lätt?
Efter att allt hänt kanske det såg lätt ut, men så är det inte. Det var detaljer från Saúl och Gameiro som gjorde att vi inledde matchen väldigt bra och gick upp i ledning snabbt.

Förväntade du dig denna matchbilden på förhand?
Jag förväntar mig alltid det lag som vi ser på videon från tidigare matcher när vi analyserar motståndarna. Las Palmas har gjort det väldigt bra på hemmaplan. Man förlorade endast med 0-1 mot Sevilla, vinst mot Villarreal samtidigt som man spelade bra mot Betis. Man gjorde även en bra match mot Alaves som man likväl kunde vunnit. Jag försöker alltid förbereda matcherna på bästa sätt för att göra det obekvämt för motståndarna. Vi visste mer eller mindre hur de skulle spela då vi mött de flera gånger tidigare.