Med tanke på Deportivos situation, kan denna match vara ett bananskal?
Nej, vi går in likadant i varje match och det har vi gjort fram till idag. Vi har tagit en titt på hur morgondagens motståndare spelar och de bästa karaktärsdragen som de har. Därefter förbereder vi matchen för att göra en insats som är mest gynnsam för oss. 

Torres kommer inte vara med imorgon, tror du att han vara med på tisdag i Champions?
Vi hoppas att han återhämtar sig på bästa sätt. Idag jobbade han med läkaren och de får informera er mer om hur det är med gobon.

Finns möjligheten att Carrasco och Augusto kan spela imorgon?
Ja, det är möjligt.

Ännu en gång har La Liga gett er en match 20:30 innan en Champions League-match (vid avancemang), tycker du att det är brist på respekt från Tebas sida att säga att ni spelar bättre med mindre vila?
Nej, vi tänker endast på matchen imorgon och därefter tar vi matchen som vi har mot PSV. Om vi därefter har turen och möjligheten att gå vidare måste klubben jobba för att lösa det hela på bästa sätt.

Tycker du att La Liga bör sätta regler för hur spelarna använder Periscope?
Då ingen av våra spelare har använt det har jag ingen kommentar om något som inte har hänt.

För några dagar sen sa Filipe Luis att Messi är skyddad av pressen och ligaförbundet, tänker du likadant?
Jag tänker inte prata om andras åsikter, det är en fråga för Filipe Luis.

Kan ni vinna ligan denna säsong?
Ni känner till oss. Vi tänker endast på nuet och kommer alltid att jobba med samma vilja och entusiasm. Det vi ser fram emot absolut mest är att få spela i Atlético Madrids tröja. Därefter spelar vi mot den rivalen vi måste spela mot och gör det på bästa möjliga sätt. Vi fortsätter som vi gjort sen vi kom till klubben, att ta en match i taget.

Theo har tränat med A-laget i dag, är han med i truppen till imorgon?
Nej, han kommer inte att vara med. Han kommer fortsätta träna med oss då han är en spelare som han bidra med mycket längre fram. Han är fortfarande ung och måste fortsätta växa och utnyttja varje minut av träning han får med oss. Han är fortfarande inte tillräcklgt mogen för att bli uttagen i A-lagstruppen.